Jannike Ebbing

Oliver ska opereras och en haul

 

 

Hej finaste ni,

 

 

Sorry för sämst uppdatering men jag har varit buzy as a bee, massa utkast för samarbeten denna vecka och massa på jobbet med mäklarna. Men nu är jag häääär och ska uppdatera er lite om livet de senaste dagarna. I tisdags firade jag och min kille och han överraskade med att ha köpt otrolig middag, tänt massa ljus och klassisk musik spelades på högsta volym när jag öppnade dörren. Oliver kom springandes i sin frack och jag kände med ens att mitt hjärta höll på att explodera. Alla förhållanden har upp och nedgångar, vi har haft ett så galet 2019 och vårt 2020 ska bli vårt bästa har vi bestämt. Detta var en fantastisk början. SÅ romantiskt gjort och jag är väldigt svag för denna sortens romantiska gester.

 

 

 

Sen va de upp och jobba dagen efter och när jag kom hem fick jag en extrem craving på kakor av någon jäkla anledning haha så jag sprang ner till butiken och köpte alla jag ville smaka 🙂

 

 

 

GOTT GOTT GOTT

Min mamma tipsade mig om en serie på SVT , ODD MOM OUT kan vara en av mina nya favvo komedier fy faaaaaan va rolig den är, snälla kolla!

 

Idag fotade jag ett sååå trevligt samarbete med Gina Tricot, en stor sak för mig så jag ÄLSKAR deras kläde och gjort i så många år, snälla kolla deras nyheter HUR FINT?

 

 

 

De mest perfekta byxorna – klick

 

 

Finns i alla färger alltså

 

 

 

 

 

Skjorta i storlek 38  – klick

 

 

 

 

 

 

Denna klänning har jag L i- klick

 

 

 

 

 

 

Hann även med att åka till läkaren idag med Oliver och fick reda på att han är ok att operera om vi vill, han har haft så många öroninflammationer att vi kan sätta in rör i öronen på honom. Han har haft fem på 4 månader. Jag känner att jag vill avvakta och se om det blir fler, blir de det så gör vi operationen!

 

 

 

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. miljö

    Har ni provat ta bort mjölkprodukter? Sägs hjälpa öronbarn och inflammationerna upphör. Värt att testa. Jättefin blogg med många fina bilder på hem miljö / inredning som du bjuder på!

    1. bisse7

      Han äter knappt några mjälkprodukter hemma men förskolan gör han det 🙁 Peppar peppar så har han inte haft nu på snart 3 v!!!