Jannike Ebbing

5 fördelar med sidenkudde och tips att sova bättre

Hej vänner,

 

 

Sovit som en jäkla stock, wow för dessa rutiner jag fått in nu och mina presenter jag fick i julklapp. ÄR SÅ GLAD. Så nu mina vänner ska jag ge er mina life hacks när de kommer till en skönhetssömn! Jag är en så mycket bättre person när jag får sova och sover gott! Jag fick se en tjej som la ut om en sidenkudde och fördelarna så jag önskade mig en massa produkter i julklapp och jag blev såååå glad när jag fick dessa. Jag hoppas ni vet att jag måste skriva när det är ett betalt samarbete vilket detta INTE är. Fick en så tröttsam kommentar om att jag inte skriver ut när det är samarbete….. blev så trött då det är det jag ALLTID gör. Men åter till mina bästa tips till att ni kommer sova som prinsar och prinsessor.

 

 

 

 

 

 

Detta är guld för mig, jag kan inte avvika från detta för då blir inte min sömn alls lika bra. Från botten av mitt hjärta, följer ni detta så kommer ni sova bättre. Magnesium hjälper musklerna att slappna av och te utan koffein är magiskt. Drick bara en liten kopp för annars är risken att ni blir kissnödiga 😉

 

En annan sak är håret, my god. Brukade vakna med tovigt hår men på denna kudde glider liksom håret och även det blir inte uttorkat! ÄLSKAR!

 

 

Settet jag fick är härifrån  – klick och de är LJUVLIGA. De kom i de finaste. boxarna jag skådat och materialet är sjukt. Mina fina linjer runt ögonen är borta. Jag brukade smörja in mig till max innan jag skulle sova men vaknade ändå med torrhetslinjer runt ögonen, varför? JO för att bomull och andra tyger stjäl all fukt du har i huden, det är därför du kan bli torr och oljig efter en natt!!!! HUR SJUKT?

 

 

 

 

 

 

Kommer aldrig sova utan detta igen. Till er med barn, så kan jag rekommendera öronproppar med om det inte är din natt att ha hand om barnet såklart hehe. Utöver detta så kan jag inte leva utan mitt tyngdtäcke som jag pratat om tidigare. Det är så fruktansvärt bra och jag sover 10 ggr bättre med detta än ett vanligt täcke!!!

 

 

 

 

 

Hoppas detta hjälper er till att sova bättre!

 

Om ni har några grymma tips ni gör innan ni sover så dela gärna med er!!!

 

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebeck

    Hej, tack för toppentips! Såg att du tar magnesium också. Om du tar C-vitamin tillsammans med magnesium tar kroppen lättare upp magnesiumet. ??