Jannike Ebbing

Ishotellet

 

Hej babes,

Åååååååh jag är så taggad vart jag ska på fredag, tillsammans med Stoneleigh ska vi få åka hundspann, njuta va naturen och bo på det coolaste hotellet i Norden. Jag har drömt att få bo där så länge kan minnas, hela grejen att allt är uppbyggt av is gör mig knäsvag, detta är så satans coolt!!!!!!! Vi åker på fredag lunch och är tillbaka senare i helgen, längtar så mycket!

Jag ska bo med Josefin i ett av isrummen, man fick välja och jag tänkte direkt JA JA JA klart jag ska sova i ett isrum, gäller att packa varmt haha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Så ett samarbete med andra ord! Som du är otroligt dålig på att märka ut. Du ”tipsar” hej vilt och allt har du betalat för?! Kom igen nu, vem ger bort rabatt till dina läsare utan att du själv skulle ha fått gratis. Behandlingar, produkter mm. Alla leveranser du får hem utan att skriva (samarbete) Skärpning fröken! Vi är så dumma som du kanske tror.

    1. bisse7

      Ett samarbete med vad? Enligt Skatteverket så går detta under event så det ska inte tas upp som ett samarbete då jag inte får betalt 🙂 Det jag får skata på är om jag får gratisprodukter kika gärna här om du vill bli mer insatt och det sticker i ögonen på dig
      https://skatteverket.se/influencer

      Tror du jag får gratis behandlingar? Jag betalar vart jag än går, hos min franstjej betalar jag varje gång, när jag gör ansiktbehandlinag, när jag går och gör en spraytan BETALAR jag inte ens sponsrade naglar har den här Fröken. Varför skulle jag inte tipsa? Herregud.

      De produkter jag får hem måste jag skatta för lilla fröken. Vill jag inte ha produkterna så tackar jag nej till budet och de får ta med produkterna tillbaka.

      Lägg tiden på dina studier eller jobb istället för att lägga tråkiga kommentarer som inte har någon grund

  2. Carina

    Ishotellet är så magiskt men du sover bara i ett underställ och mössa, ett par fingervantar är också bra att ha
    Ha en härlig helg!