Jannike Ebbing

Förkylning från helvetet

Hej vänner,

 

 

Hjälp, mina öron värker, mina lungor håller på att hostat upp och min näsa rinner konstant. Seriöst. Hur mycket mer ska hända? Kan jag inte få en vecka av att jag eller O är friska? Jag äter massa vitaminer och dricker varmt vatten med citron hela dagarna. Äter en massa nyttig och bra mat och har precis satt igång med träning, kanske gick min kropp in i chock haha. Efter tre veckor av slapphet och dålig mat. Det har börjat klia i halsen så jag gissar att det är ett friskhetstecken ? Brukar va så för mig. Vi har haft den tråkigaste och mest lugna helgen någonsin. Bara varit hemma, sovit större delen av dagarna då hostan alltid kommer på nätterna.

 

 

 

 

Var bara inne på kontoret för ett möte i fredags och kände mig svimfärdig hela tiden, sen snabbt hem igen till mjukis och mitt te 🙁

 

 

Hade massa goda recept jag tänkte laga under helgn men varit noll sugen på mat så det får vänta tills jag är frisk igen! Nu är det söndag och jag har ett samarbete att spela in och i morgon har jag massa att göra, så jag hoppas jag är frisk i morgon. Det bästa med måndag är att Oliver äntligen kan gå till förskolan igen, herregud vad jag längtat.

 

 

Hoppas verkligen ni håller er friska mina vänner, detta är inte kul

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.