Jannike Ebbing

Äntligen tillbaka

 

 

Hej vänner,

 

 

HEJ kontoret, åh herre min gud vad jag längtat efter att vara tillbaka på kontoret och alla kollegor, Att vara hemma hela dagar i mjukis med en febrig pojke tär på en, man blir nästan sjuk själv. Nu börjar glöden pyra i mig igen och jag , Claudia och Jimi ska dessutom sätta igång med träningen tillsammans SÅ SÅ SÅ kul. Nu har jag tre olika gymkort haha men det är nog det som krävs för att få ihop mitt liv just nu. Jag ska bli stark i bålen igen och min ryggont är inte okej. Jag har under snart 3 veckor tagit smärtstillande och jag veeeeet att det enbart är träning som gäller. TAGGAD! Beställde hem ett paket juicer och även mat till dörren så jag har tid med allt. Så jag har lagat massa recept hemma nu för jag kommer sakna att stå vid spisen!

 

Jag drack sellerijuice för att jag läste om alla positiva effekter av det så jag beställde hem 100% ren sellerijuice av ekologisk sort, älskar Stockholm och alla smarta grejer de har! Så jag kommer få en rejäl start nästa vecka!

 

 

 

 

För någon dag sedan åt vi världens godaste tomatsås med pasta och vitlöksbröd

 

 

 

Mina nya tallrikar jag unnat mig som har sååå bra pris – klick

 

Salvia är ett måste till denna rätt, så jäkla gott alltså!

 

 

 

Ingredienser

4 burkar MUTTI-hela och skalade tomater – VIKTIGT att ni tar en dyrare produkt, vet att paolos också har hela och skalade tomater som ska vara magiska.

2 vitlöksklyftor

3 schalottenlökar

2-4 matskedar Sherryvinäger

Olivolja

4 buljongtärning ( grönsak )

2 matskedar Socker

Salt

Peppar

1 citron ( går bra med citronjuice som jag har på bilden med )

Salvia eller basilika

Chiliflakes

Gör så här

Skiva vitlöken tunt och stek i rikligt med en god olivolja, låt den INTE brännas då får hela såsen en besk smak, samma sak med den hackade löken. Båda ska stekas mjuka. I med båda burkarna tomat och hacka sönder med träredskap ( SNÄLLA byt ut era plastverktyg till trä, det är bättre för dig och du riskerar inte att få plastämnen i din kropp )

Nu ska du sätta smakerna och du börjar med att ha i alla buljongtärningarna och i med följande ingredienser, socker, skal från en hel citron och juice från en halv, vinäger, chiliflakes, peppar. Låt den koka i minst 30 minuter och smaka då av om du ska ha i något mer. Det brukar behövas lite salt och lite socker beroende på vad du själv gillar!

I slutet river jag ner den färska salvian ( går lika bra med basilika ) River över färsk parmesan! En annan viktig sak är att ha färsk pasta, det är en helt otrolig smak i färsk pasta! VI har bröd som vi doppar i och jag lovar det kommer ni också vilja ha ?

 

 

 

___________________________________________

 

Igår gjorde jag livets rätt med, DEN ÄR SÅ GOD. Den gjorde jag i somras och blev en succé verkligen, alla vänner säger att det är den godaste de ätit!

 

 

 

 

 

Nu ska jag samla ihop mig här på kontoret och åka till Sturebadet för ett litet pass på gymmet, ska bli så himla skönt att röra på mig efter flera veckor hemma!

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.