Jannike Ebbing

Julledigt

 

 

Hej finaste ni,

 

 

Jag är verkligen så himla utvilad och fullproppad med en massa god mat! Resan ner till Skåne gick så otroligt bra och jag blir förvåna varje gång över vår lilla pojke som är så snäll. Han sov från Stockholm till Värnamo där vi stannade på Max som har en liten lekhörna så han kunde leka av sig lite! Sen satte vi oss i bilen igen och han titade på iPad de sista två timmarna, varvat med lite lek och bus. SÅ smidigt.

Denna som man fäster på stolen framför sig är så perfekt, här har vi extra nappar, servetter, frukt och massa snacks. Allt en liten pojke eller flicka kan tänkas behöva ( och förälder hehe )

 

 

 

 

Den som man fäster på stolen – klick

 

Den ni sätter i mitten hittar ni här – klick

 

 

 

Nu har vi firat jul och myst nere i Åhus och till och med hunnit spela paddel, lägga pussel och lekt med alla kusiner!! Jag har börjar kolla en ny serie som jag inte kan sluta till på som heter Ray Donovan – BÄSTA!

 

 

 

 

 

Vi har ätit långa frukostar och Olivers sovschema har gett oss sovmorgon till 09 varje dag haha

 

 

 

De har en helt nybyggd court ett par minuter från oss, så magiskt.

 

 

 

 

 

 

SÅ gott med vårt Danska julbord

 

 

 

Fick denna magsika leksak som man fäster på kaklet , i med lite vatten och tvål så spelar den musik och massa bubblor kommer ut ni hittar den här – klick

 

 

 

 

 

En annan sak jag köpte precis på Amazons ( Ni skriver Airplane playtray så får ni massa olika att välja mellan ) HUR SMART?

 

 

 

Nu ska jag fortsätta mysa med min familj och lägga bort datorn igen 🙂

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.