Jannike Ebbing

Min helg och min vecka

 

Äntligen har vi lite rutiner här 🙂 Tänkte visa lite vad vi gjort i helgen och den har varit magisk precis som vädret, fy fasen va skönt och lugnt vi haft det och bara myst som familj, kände att jag ville ha full fokus på honom och göra massa mys tillsammans. I fredags var jag och fixade mitt hår, äntligen, så skönt med lite ljusare slingor! Jag satt och jobbade under hela tiden och åkte till kontoret direkt efter, var hemma redan vid 17 så hade vi en riktigt mysig hemmakväll med chips och dippa, tända ljus och nya favoritserien Bonusfamiljen den är sååååååå rolig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På lördagen vaknade vi kl 09 !!!! Haha ja ni hör ju hur bra vi hade det, låg och gosade i en timme med O i sängen sen upp och gjorde frukost innan vi åkte till Old smoke house i Nacka och åt lunch, vilket ställe. Precis vid vattnet och solen sken som bara den!

 

 

 

 

Syskonbarnen var med och underhöll Oliver till max, blir så varm i hjärtat av att se detta!

 

 

Tittut

 

 

 

Maten var gudomlig, åt pulled pork bollar som var friterade och musslor i kokosmjölk med koriander – MAGI

 

 

 

 

 

Hann även fota ett samarbete i solen

 

 

Sen åkte vi hem till min syster och gjorde pepparkashus, lekte och åt sushi innan vi va hemma vid 21! Oliver däckade och sov till 09 dagen efter igen, förstår ni hur najs det är!

 

 

 

Till lunch gjorde jag den där extremt goda såsen man fick i skolan till panerad fisk!! SÅÅÅÅ enkelt!

3 dl gräddfil

1,5 dl filmjölk

3 matskedar socker

1,5 dl bostongurka

1 dl majonäs

salt

peppar

halv citron

1 dillkruka finhackad

 

 

Fick ett ryck och städade Olivers rum medans F gjorde vi de andra rummen

 

 

 

Satte ut en gran med belysning utanför dörren =)

 

 

 

 

__________________________________________________

 

 

 

Denna vecka

 

Måndag – Jobbat hela dagen med ett samarbete och sitter nu med Anna och jobbar! Jag har en väldigt trevlig julkalender som vi håller på med! Sen i kväll ska jag posta om locktången som gjorde mig såhär snygg idag

 

 

 

Tisdag

Jobb på kontoret och sen ska jag faktiskt med Clarins hela eftermiddagen på spa på Grand, nyp mig så underbart det ska bli!

 

Onsdag

Kontoret hela dagen , Intag på en lägenhet

 

Torsdag

Kontoret hela dagen , lunch med Sanne på Kommendören sen på ansiktsbehandling och sen träffa Michaela Wissen

 

Fredag

Jobba och sen mys med mina killar

 

 

KRAM

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.