Jannike Ebbing

Hur man får barn att dricka kåvepenin

Samarbete Glacial

 

 

 

 

Hej fina ni,

 

 

 

Nu jäklar har jag äntligen energi igen 🙂 JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Fy fan vad jag längtat efter att ha denna känsla, att känna mig som mig själv igen. Jag behövde verkligen vila ut och vi fick äntligen svar på varför Oliver haft feber var tredje dag och varit hängig. Öroninflammation på båda öronen, gud alltså. Vi fick kåvepenin utskirvet som han skulle dricka…. jo visst haha. OMÖJLIGT.  Han fick i sig det och sedan kräktes han upp precis allt varje gång. Jag frågade bästa öljarna och fick mängder med tips och sex dagar senare är kuren klar. Det som funkade för oss var att blanda ut i FunLight som hade hög koncentration i hans pipmugg så skönt! Ska ge er alla tips längre ner som vi fick.

 

 

 

 

 

Nu när vädret börjar bli kallt så är mina Glacial flaskor GULDVÄRDA. Jag har sedan ett år tillbaka varit stolt ambassadör för märket och jag brinner för hela miljön när det kommer till att inte köpa platsflaskor. Dessa ger dessutom 1 kr till WWF för att rädda haven. De är helt otroliga och ni kommer inte bli besvikna av att köpa dom!

De håller just nu en kampanj och idag är SISTA dagen

 

 

Köp 1 flaska och få en gratis

Köp 2 flaskor få 2 gratis

Köp 3 flaskor få 3 gratis

OSV

 

KLICK
KLICK

 

 

Sjukt bra deal och de är guld värda om du har barn som dricker välling eller ersättning. Fyll de med varmt vatten och i med ersättningen sen , den håller verkligen värmen i 12-h även när det är flera minusgrader. På sommaren håller den kylan. 24-h! Nu när vi ska ut och resa så tar jag med den på planet så fyller vi med varmt vatten från restaurangerna på Arlanda, hur smart???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

____________________________________________

 

 

Här kommer alla grymma tips till er som har svårt att få ner Kåvepenin!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Till oss så läkarna att det absolut inte fick bländas med något. Men när jag var liten blandade min mamma alltid det i oboj ?