Senaste dagarna – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Senaste dagarna

 

 

Hej!

 

Ser ljuset i tunneln med Oliver och hans sjukdomar , TACK för all respons kring vabb och paniken över det! Jag är absolut inte ensam känner jag nu, alltid lika skönt på något sätt, för ibland kan man känna sig så ensam då inte så många skriver eller pratar om det.

 

Jag tänkte berätta lite om mina senaste dagar 🙂 Var på en superhärlig middag hemma hos Carro som hon och Joanna höll i tillsammans med Rörstrand för att marknadsföra deras nya porslin som är en uppdaterad svart edition, väldigt fin! Jag smet innan efterrätten jag hade en känsla att Oliver inte va helt hundra och mycket riktigt hade han inte velat somna utan mig, så när jag kom hem somnade han på studs, stackars min kille hade kämpat i en timme!

 

 

 

 

Körde på en ny blus från Kappahl / Diadem från Zara / Kavaj från Zara

 

 

Riktigt höstig och fin dukning!

 

 

 

De hade gjort en underbart krämig svamppasta! Ni är bäst tjejer!

 

 

 

 

Visst är den fin!!

 

Snart är det dags för bebis!!!!

 

________________________________________

 

 

På dagarna har jag har mycket möten inne i stan så jag har suttit på Sturebadet och jobbat mycket! ÄLSKAR deras luncher, bästa stället att ha möten på och sen hoppa in på gymmet eller ner i poolen och simma. Kan inte förstå att jag är medlem här. STOR grej för mig som drömt om detta!

 

 

 

 

 

Jag äter ju vego nu och är inne på vecka 2 så stolt över mig själv att jag kör på och klarar det! Denna maträtt med friterad manchego…… herregud vad gott!

 

 

 

 

Igår plåtades jag och tio andra tjejer för en otroligt viktig sak , det var darrigt och känslosamt igår. Snart kommer vi gå ut med allt och det är min underbara Mathilda som styrt precis allt! Pami sminkade mig igår hon är BÄST! @beautypami på instagram!

 

 

Idag är jag på Sturebadet och jobbar med Anna innan jag ska på lunchevent med Forni och STOKKE, deras vagnar är ju magiska !!!

 

 

 

 

Jackan är från MaxMara  / Diadem Bohoo / Scarf från LV / Soft Goat tröja

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.