Jannike Ebbing

Övernaturligt

 

 

 

Älsklingar,

Jag har varit med om det sjukaste jag upplevt. Efter att ha fött Oliver och fått upp honom på mitt bröst och känt den mäktiga känslan så kvalar denna upplevelse upp på en klar tvåa av vad jag upplevt när det kommer till det andliga, medium och det övernaturliga. Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi kunnat tro att någon skulle beröra mig känslomässigt på denna nivå. Så mycket som släppte och jag känner mig fri från alla dåliga energier jag har samlat på mig.

VI alla kan gå runt och bära på andras energier, levande som döda och dessa energier kan fastna och tynga oss och göra oss ledsna, trötta, arga och till och med sjuka. Jag har blivit helt rensad och tro mig när jag säger att flera stenar har lyfts från mitt bröst. Jag grät från det att han började prata och ALLT och då menar jag ALLT han sa stämde in på pricken. Jag är fortfarande lite i chock men så tacksam för att jag fick tid och att jag fått uppleva detta. Det är inte sista gången jag går dit.

 

När de dåliga energierna lämnade min kropp så kände jag det i en del av min kroppsdel otroligt mycket och det syntes inte vart men varje gång så sa han nu kommer du känna hur det snurrar i huvudet eller det sticker i käken , de dåliga energierna lyfts från dig nu. Ehm ja precis så va det.

 

 

Jag satte mig i bilen efteråt och kände mig hundra kilo lättare och jag har sedan jag lämnade healern gått med ett leende på läpparna och en energi jag inte haft på flera år. Wow!!!!!!!!!

 

 

Jag mötte upp Anna på Greats där vi fotade ett samarbete och tog en lunch och planerade vår vecka. Åt en riktigt god tryffelpasta! Känns så himla rätt att äta vegetariskt och de flesta restauranger här i Sthlm har otroligt bra meny för det! Lite värre med vegan men jag känner att jag inte riktigt är där ännu 🙂

 

 

Min skjorta kommer från Zara och finns där fortfarande såg jag i fredags 🙂 Byxorna är från Sanne Alexandra men de är slutsålda igen ( Bra jobbat bästa Sanne )

 

 

 

 

 

Mitt nya diadem kommer från Zara det med! ÄLSKAR hur jag stylar håret med en magisk locktång  som jag har ett samarbete med som drar in håret automatiskt. Detta tog mig 7 min att göra, SÅ enkelt och jag kan verkligen rekommendera den.  Jag har en kod som just nu ger 50% rabatt plus ytterligare 20% rabatt Jannike20 Hemsidan är här – KLICK

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.