Jannike Ebbing

Vi måste skiljas åt

 

Älsklingar ,

 

 

 

Vilken VECKA Herre min gudinna ! Veckan som började i kaos slutar i en helt otrolig eufori! Tack för min underbara energi som kom och jag fullständigt sprudlar med idéer! Jag har kommit så långt i många idéer och äntligen kan jag ropa hej med mycket! Det känns som om flera grejer har stått och kunnat falla vilken sekund som helst men nu har jag byggt broar mellan allt och har en stadig grund! UNDERBART!

 

 

 

Det är ny månad och denna månad är viktig i många avseenden! Jag / vi fick äntligen tummen ur att lägga ut min bil till salu, tack älskling för att du styr upp hehe. Den har stått hos hans mamma i snart ett år liksom utan att jag använt den, galenskap! Det är faktiskt lite sorgligt att sälja den, min första bil och investering! VÄRLDENS bästa bil och den är så smidig inne i city. Men jag behöver enbart min stora bil jag har nu för jobb och allt jag ska få in i bilen om dagarna. Vi har redan flera bud på den så nu ska det komma några och titta! Ni måste kika på annonsen om ni behöver en mindre bil så är detta livet bil – klick

 

 

_____________________________________________-

 

Igår följde jag med MIckis till H&M middag där det bjöds på en helt otrolig middag med småplock från Italien, mums! När kocken presenterade att det skulle serveras tryffelpasta så jublade hela lokalen haha!

 

 

 

Jag hade på mig den snyggaste skjortklänningen jag äger, den sitter så bekvämt och jag har storlek 38

KLICK

 

 

 

 

Mickis klänning kommer från Petras märke adoore SÅ SNYGG

 

 

 

Skorna kommer härifrån för otroliga 599 kr – KLICK

 

 

De är utan att överdriva de skönaste skorna jag vet!!!!!

 

 

 

 

Jag satt med NIna och MIckis och skrttade sååå mycket, vi har så extremt kul jag och M, vi skrattar nog mest åt varandra haha! Jäkla galning! Ingen av oss dricker alkohol heller så man känner sig alltid så duktig när man slänger in handduken innan kl 22 och tar bilen hem!

 

 

 

 

 

Denna var håll käften god!

 

 

 

Man skojjar inte bort gästlistan igår, kände mig helst star strucked flera gånger av alla haha

 

 

 

Älskar att knäppa skjortan hela vägen upp och ha ett maffigt halsband, detta fyndade jag på second hand i Köpenhamn!

 

 

 

 

______________________________________

 

 

 

 

Hur fint att ha en scarf på detta sätt över jackan ? Kappan är från Kappahl och har precis kommit i butik! 

 

 

___________________________

 

 

Idag sitter jag med Anna på Sturebadet och jobbar jag var på en helt sjuk massage på morgonen där hon gjorde en andlig vägledning samtidigt jag är verkligen HELT blown away av henne och massagen, den bästa massagen jag upplevt och allt hon sa till mig, det gav mig så mycket power och energi! TACK Sanne för tipset igen, herre gud! Har en stående tid där nu!

 

 

Jag gjorde precis en ansiktsbehandling på ett ställe i Sturegallerian som heter Beauty by Fab. Asså wow, vilken magisk massage och allt! En riktigt mysig fredag med andra ord!  Sitter helt osminkad nu med träningskläder på mig!

 

 

 

 

Åt en teriyaki omelett här och den var svingod!

 

 

 

Drömmer lite om den här fluffig saken just nu!

 

 

Snart ska jag bege mig mot Väsby och spendera hela helgen med min lilla familj hos svärmor! Den kommer med andra ord bestå av matlagning, gos med Oliver, höstiga promenader, gott te och pussas med min kille! Jag köpte precis två härliga masker till ansiktet som jag och sväris ska ha på oss någon kväll! MYS!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.