Lite bättre – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Lite bättre

Åh, tackar gudarna för solen idag. Behövde ljuset mer än någonsin! På senaste har Oliver sovit extremt dåligt för han har hosta, dessutom har han flera tänder på väg ut och så här har det varit i en månad. Så vår sömn har ju såklart blivit påverkad. Han har sovit i vår säng för när han får tänder så kommer febern direkt och han vill bara ligga nära hos oss. Jag vet att jag vaknar fleeera gånger per natt men nu satte jag en app som spelar in när någon gör ljud och pratar, hostar mm. 75 gånger i natt hostade han / vaknade vi. Eeeeeeh hahahaha borde inte satt den där appen, borde varit lyckligt ovetande istället!

Men jag fick ju en solid timme där mellan 02.30-03.30 haha dör lite

 

 

 

 

Jobbar nu på förmiddagen med att styra upp och planera. Är snart inne på tre månader på nya jobbet och nu ser jag mer vart jag ska lägga fokus någonstans! Skönt!

 

Snart ska jag iväg på lunch med Cubus ute på djurgården och träffa Lojsan och MIckis, är så jäkla glad att jag har dessa tjejer, vad hade jag gjort annars, så mkt energi och tips de ger mig dagligen!

 

 

 

 

Jag fick verkligen till sminket idag, alltid efter att jag lägger en mask med AHA som verkligen bränner på huden så blir det magiskt smink! Älskar det!

 

 

Alltså maträtten jag gjorde igår blev så löjligt gott!!!!!!! Jag såg en dokumentär som heter The game changer, fasen alltså vi är INTE gjorda för att äta kött. Så nu måste jag ta tag på detta igen och sluta äta så mycket kött. Kommer aldrig förbjuda mig helt men 80-90% ska vara växtbaserat från och med nu!

 

En halv butternutpumpa som man skär i skivor men inte hela vägen ner till botten, in i ugn på 200 grader i ca 30-40 min tills den är mjuk! Pensla med olja innan den ska in och salta och peppra!

Grönkålschips, grönkål på en form på med lite olivolja och flingsalt. 200 grader i 7-10 min!

Polkabetor som kokas mjuka

Granatäpple

Fetaost

Eeeeeh, SÅ GOTT! Blev mätt direkt och kände mig så gott mätt dessutom!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.