Min vecka – Jannike Ebbing

Jannike Ebbing

Min vecka

 

Hej!

Nej , tusan med jag har ingen bra energi idag, så mycket jag måste ta tag i och det har växt som ett stort ångestberg!!!! Åh vad jobbigt allt känns, jag har så mycket som bara jag kan ordna och ta tag i ringa om en faktura som blivit fel och gått till kronofogden och skit. Åååååååååh vill ha en söndag till hemma. Sitter på kontoret och försöker få ihop mitt liv. Jag får börja med det som är tyngst och det är såklart den här satans fakturan som jag känner är en riktig bajsmacka som hamnat på mitt bord och som inte är mitt fel!!!!!!!! Aja bara att bita i det sura äpplet och börja fixa. Har tagit den största koppen kaffe men känner redan en annalkande huvudvärk , nog mest för att jag skippade frukosten…. aldrig bra.

 

 

Måndag- längtar tills jag kommer hem i kväll och jag har betat av all denna ångest med saker jag har att göra. Lägga mig i min killes famn och pussas med Oliver. Innan dess så är det jobb på kontoret och Anna sitter med mig och jobbar parallellt med allt!

 

Tisdag – jobba på kontoret för att sen äta lunch på Djurgården med CUbus, kör bil dit så jag hinner tillbaka och jobba vidare. Har en stor och omfattande redovisning att göra för bolaget kring mina första tre månader här. Statistikrapporter mm.

 

Onsdag – Jobba från city och träna, ha ett möte med ett nytt klädmärke

 

Torsdag – Möte med Royal Design och jobb med Erik Olssson AB. Ska ordna med PDF:er som alla mäklare ska använda.

 

Fredag – Börjar morgonen med en efterlängtad massage. Sen jobb och hem för en lugn helg.

 

 

Sorry för ett deppigt inlägg igen men hoppas ni fattar att och får en bild av att jag inte bara skriver när det är perfekt 🙂

 

 

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.