Jannike Ebbing

Min helg

Hej favoriter,

Jag har haft en rätt omtumlande helg måste jag säga, jag har bytt ut min p-stav till piller och mina känslor har verkligen varit precis överallt. Jag hatar allt som har med preventivmedel att göra. Minns när jag var gravid att jag mådde så bra och när jag inte åt något alls, usch. Jäkla skit att vi tjejer måste göra detta. Kanske männen i framtiden gör det istället? Man kan bara drömma.

 

I slutet på förra veckan var vi på Rituals event som var så mysigt och fint uppstyrt. Älskar att ha olika dofter i hemmet och det gör verkligen mycket att det doftar gott i ett hem! När jag är på hotell brukar jag ha med mig doftpinnar haha.

 

 

 

 

Fick flera frågor om min blus och den är från Veronica Virta!

 

 

 

Här har vi bolagets tre tjejer med hotellet 🙂 Bästa trion

 

 

 

Så jäkla fin fotovägg!!!

 

 

 

Sen bar det av till Milles för lite mat!

 

 

 

 

På torsdagen hade Mickis bjudit in till ett event med Davida Kashmir och vi sov över i en villa ute på Värmdö med öppen spis och massa god mat ! Så himla härligt!

 

 

 

Obligatorisk bild framför den öppna spisen, saknar att ha en öppen spis och badkar nu när det börjar bli så kallt!

 

 

 

Helgen har verkligen varit grå och regnet har öst ner, i lördags åkte vi till Lek och Bus i Nacka för Oliver är inte den mest harmoniska kille just nu att va inomhus med, han tröttnat på allt efter prick 10 min, så man är helt slut av att va hemma!!!! Han somnade på mindre än 3 min när han skulle läggas så de var lätt värt det. Min kille gick ut och tog ett glas med sina vänner så jag var hemma själv med O som vaknar typ 1 gång i timmen, nya tänder och hosta 🙁 Så min söndag har bestått av att gå upp 05 ( samma sak i lördags ) så jag har sovit mitt på dagen i typ 2 timmar med, blir alltid lite varm, känner mig sjuk och irriterad efter att jag sovit mitt på dagen haha någon som känner igen sig? Denna helg går inte till historien som den bästa men helt klart en helg av att ladda upp batterierna till max inför veckan. Massa jobb väntar och jag ser verkligen fram emot det!

 

 

Nu står min kille och gör en älggryta på älgen de sköt förra veckan! Sen väntar en kväll med att försöka boka en resa efter nyår till värmen, behöver något att se fram emot!

 

 

Avslutar med denna bild från ett drömkök!

 

 

Bild från @dromhushelena

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angie

    Hej 🙂 Varför äter du p-piller? Kondom fungerar alldeles utmärkt tillsammmans med tex natural cycles? Jag själv använder mig av naturlig familjeplanering (säkra perioder) och har gjort detta i 10 år snart, har stenkoll på kroppen, inte blivit ofrivilligt gravid.

  2. Angie

    Hej 🙂 Varför äter du p-piller om du inte mår bra? Kondom fungerar alldeles utmärkt tillsammmans med tex natural cycles? 😀

  3. Maria

    Jag slutade på p piller igår för att vi vill bli gravida snart. Har ätit i 12 år så känns helt galet att inte ta ett piller varje morgon. Är livrädd för vem jag är utan p piller men ska bli spännande att se. Bli fast anställd i februari så om jag blir gravid innan dess hoppas jag att jag kan dölja det och inte mår dåligt. Är så exalterad! 😀

  4. Sara

    Vad bytte du till?
    Jag vill inte heller äta något egentligen.
    Hade Natural Cycles innan jag blev gravid (har en dotter på 5mån). Så vill inte börja med det igen då det inte kändes så säkert och vill inte bli gravid nu precis.
    Hälsningar Sara

    1. bisse7

      Jag bytte till Piller som heter Yas som ger mig en ruggigt bra hy och som minskar mitt sötsug extremt! Fråga din barnmorska om dessa piller! Jag älskar dom