Bästa dagen – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Bästa dagen

Hej fina ni,

 

Denna dag kunde inte börjat bättre, förlåt för den uber positiva Jannike som finns här just nu men jag har världens livsglädje just nu och universum är på min sida känns det som! Jag måste medge att mycket beror på att jag får sova nu, tack BÄSTA kille för det. Jag äter HELT annorlunda mot tidigare och börjat träna. Men snälla, detta är Jannike 2.0 !!!!! Jag hoppas så att jag kan påverka andra som läser att bli snällare mot era kroppar! Unna er massage och gå på promenad och lämna telefonen hemma, Så befriande och nyttigt!

Jag började min morgon med ett träningspass på Sturebadet, nyp mig att jag är medlem där, det var en så stor dröm för mig att kunna gå dit och träna, sitta och jobba och nätverka. Du träffar så intressanta människor här det är helt galet, älskar det. Deras gym är såååå fräscht med många maskiner. Efter mitt pass hade jag möte här på Sturebadet och har ett möte till nu i eftermiddag! Hann med en lunch mellan och jäklar vad gott, kroppkakor! Måste göra det hemma igen!

 

 

 

 

 

Fluffig morgonrock efter dusch!

 

 

 

 

Sååå goda och lite annorlunda med kantareller , gräddfil och rom! GOTT!

 

 

 

 

 

 

Satt här i ett par minuter och läste tidning och drack te innan jobbracet började igen!

 

 

 

 

 

Tryckte i mig denna på morgonen för jag vill inte träna på tom mage! OMG vad god den var, Barebells nyhet och den är en ny favorit hos mig, synd den är limited edition!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.