Boss lady – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Boss lady

 

 

Hej babes,

 

 

 

Sitter på kontoret igen efter att ha varit iväg hos barnmorskan och plockat ut min p-stav och även tagit cellprov! SÅ VIKTIGT att ta proven, så till dig som läser detta nu som skjutit på de BOKA eller gå till någon klinik som har drop in! Det gjorde absolut inte ont att ta cellprov! Anledningen till att jag plockat ut staven är att jag börjar misstänka att den är boven bakom min tidigare trötthet och ut åkte den idag och nu börjar jag på piller igen! SKÖNT! Sprang på min tjejkompis Hedda utanför så vi satte oss och tog en snabb kaffe med, saknat henne så mkt!!!!

 

 

 

Slängde nyss i min en egengjord sallad , livets grej! Köpte en hel grillad kyckling, blomkål, pesto, keso, råkost, soltorkade tomater och minitomater. Omg vad gott och detta räcker för minst 4 dagar till lunch, billigt och otroligt mättande!

 

 

________________________________________

 

 

Jag får frågan så himla ofta om “Hur orkar du? “ Jag ska va helt ärlig och anledningen till att jag orkar är för att jag fullkomligt älskar det. Jag jobbar nog mer effektivt än de flesta, jag har extremt många bollar i luften men i min hjärna har jag sjuk struktur. Speciellt när jag har Anna, som sagt ett av mina mål till maj är att ha henne 100 % det måste jag nu när vi har den här nivån på samarbeten och de andra bolagen – får nypa mig själv i armen ibland. Jag gjorde detta, JAG och ingen annan, byggt upp dessa företag och jag började på noll. Det går verkligen utan hjälp ekonomiskt. Tackar mig själv varje dag och glömmer aldrig bort att njuta och unna mig spa eller andra grejer! Så himla viktigt!

 

 

 

 

Älskar diadem, det gör verkligen det där lilla extra till ens outfit! Ni hittar detta här – klick

 

 

 

Kavaj från Ralph Lauren och Jeans som är helt perfekta – klick

 

 

 

 

 

Noooo nu ringde från förskolan att Oliver har feber igen, tusan med!!!! Nu får han stanna hemma ett par dagar så han blir rejält frisk stackaren 🙁

 

 

 

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.