God morgon – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

God morgon

 

Hej bästa ni,

Sjukaste hände i morse! Nu när F är iväg så sover Oliver med mig i sängen, då slipper jag gå upp när han vaknar vid 02/03 , han har den senaste tden vaknat 06.30 så jag sätter ingen klocka längre. När han väckte mig ( genom att ropa mamma mamma , dör så gulligt ) och tyckte det var ljust ute. Klockan visade 07.50! Asså huuuur skönt! Så det var bara att gå upp, göra frukost, alltid en macka med philadelphiaost och kalkon samt en smoothie till Oliver. Sen på med kläder och rusa mot föris! Han verkar trivas sååååå bra där. Vi har en app som heter Tyra där vi får daglig uppdatering om hur det går och den är så otroligt bra för oss föräldrar! När jag hämtade honom igår så har de alltid så mycket att berätta! Han äter mest av alla ( ingen chock där inte haha) och går och lägger sig själv och sover. Blir så varm i hjärtat att allt går så bra.

 

 

 

Nu sitter jag på kontoret och ska fixa en massa, sen ska jag åka och storhandla och fylla på kylen som ekat tomt! För i kväll kommer min älskling Mathilda och sover hos mig och vi ska laga mat och bara mysa!

 

 

Jag hämtade dessutom ut våra sous vide så dessa ska vi testa med! Hoppas det är lika bra som alla säger!

 

 

Vetskapen att jag vet att jag kommer komma hem till ett nystädat hem är MAGI!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.