Jannike Ebbing

Min vecka

 

 

 

 

God morgon ,

 

 

Sov själv med Oliver i natt då min kille varit lite krasslig så han fick sova ut ordentligt i gästrummet, kände mig riktigt utvilad när Oliver väckte mig vid 06. Jag somnade nämligen kl 22 igår haha. Jag brukade vara uppe sent på kvällarna innan jag fick barn men det börjar bli tufft att hålla mig vaken efter kl 22 helt sjukt ju! Så mysig söndag vi hade, jag gjorde grönsaksdipp och köpte godis, vi hittade dock INGEN film att se haha så vi kollade serier istället, så tråkigt. Hade velat ha en riktigt bra film att titta på….. ni vet en Forest Gump film, eller Blind side. Den typen av filmen ÄLSKAR jag!

 

 

 

________________________________________

 

 

 

Måndag -. Lämnade Oliver på dagis precis, han går från 08-16 ungefär, ibland hämtar vi honom tidigare! Men detta är första veckan av att han ska gå helt själv och vi får en massa tid till annat. Ska bli mysigt att ses på lunchen när vi jobbar och kunna ha någon minut själva på morgonen 🙂 Min dag ska spenderas med att Anna kommer hit hem för vi ska fota samarbete här hemma! Sen blir det en massa svar på mail och jobb med mäkleriet.

 

Tisdag – In till kontoret på morgonen och se hur det blivit med nya möbler mm där, så kul, det behövdes verkligen! Sen ska jag till tandläkaren för att fixa med min tandställning! På lunchen ska jag kolla på Moas nya kollektion för Bubbleroom , härligt. Ska inom Mathilda på H&M showroom för att få välja ut lite snygga plagg till hösten HUR underbart?

 

 

 

Onsdag – Heldag på kontoret med en massa fix! Träna!

Torsdag – Samma sak igen. Vi är i full gång med alla bostäder och jag ska sitta med förslagen inför hösten. Så mycket idéer inför kommande marknadsföring och jag ska börja planera att hålla i en utbildning för mäklarna med!

 

 

 

 

Hoppas ni gör er vecka till den bästa, sätt upp lite mål och gör upp en härlig to-do lista!

 

 

KRAM

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.