Jannike Ebbing

Min helg och min vecka

 

 

 

God morgon mina vänner,

 

 

Idag var en stor dag, och jäkligt känslofylld. Vår lilla kille började nämligen på förskolan. HJÄLP, vart tog tiden vägen? Jag var ju nyss på sjukhuset och kämpade i över 24-h för att få träffa dig och du förändrade hela mitt liv till det bättre. Nej nu börjar jag gråta igen. Oliver är 1 år och 2 månader. Han är verkligen redo men nu när vi väl är här så blev jag genast blödig och är inte alls lika cool med det som innan. Det kommer säkert kännas bättre när jag ska vara med en stund i morgon. Jag sitter på kontoret nu och får en massa uppdateringar från min kille – så glad för det. Vi har också appen Tyra på vår förskola och MY GOD. Sanne visade mig den förra veckan och jag bad till högre makter att vi med hade den och YES! Perfekt!

 

Igår satt jag med mina föräldrar och F för att förbereda hans ryggsäckar inför förskolan, märkte alla hans grejer med namntaggar och förberett!

 

 

 

 

Helgen har varit perfekt! I fredags hade vi barnvakt för första gången och vi skulle iväg och överraska Oscar, hans fru är min äldsta vän och hon hade ordnat så fint på Orangeriet, sååå mycket skratt under kvällen och vid 23 kom vi hem och allt hade gått kanon. Han sov i eget rum och vaknade 07.30 – hur bra?

 

 

 

 

Den enda suddiga bild jag har typ från den kvällen på mig och Sophie haha

 

 

 

På lördagen hade jag Oliver själv och vi gosade precis hela dagen. Han har precis kommit ut ur sitt språng och nu är han så extremt go. Han kryper upp och vill ligga och kramas och mysa! En sak som han aldrig varit innan är att jag är den enda som han vill göra det med nu, han vill bara ha mig på nätterna och F funkar inte alls att lägga honom haha. Måste erkänna att jag tycker det är mysigt. Speciellt i natt när han kröp upp till mig och låg och höll mig i handen. Herregud.

 

 

I söndags kom mina föräldrar hem till oss och vi åkte till Mall of Scandinavia och åt och köpte det sista till O!

 

 

 

 

På kvällen lagade jag den GODASTE jag vet! Brysselkål med parmesan och pinjenötter

 

 

____________________________________________________

 

 

MIN VECKA

 

 

Måndag – jobb på kontoret hela dagen och Anna är med mig i vanlig ordning. Jag sitter och gör en to do lista inför veckan och hoppas att jag ska kunna styra upp allt, brukar ju göra det på söndagar men jag fastnade framför Downton Abbey! Ni kan se den på SF-film!

Tisdag – Ska posta om ett samarbete med bästa Nacka Forum, och även vara med Oliver en stund på hans förskola! Möte kring en bostad som ska säljas med Erik Olsson

Onsdag – Frukost med Barebells som Sanne håller i, sen ska jag gästa en podd med Sara Biderman och Nikki Amini som heter Bulle i ugn – ska bli superrroligt. Sen ska jag till läkaren en snabbis! Träna!

Torsdag – Träna på morgonen och sen kontoret, ska på ett intag på en otrolig bostad med takterrass!

Fredag – Jobba på kontoret och sen mys med mina killar i vanlig ordning!

 

 

 

 

Jag måste tipsa om denna klänning från Zara som jag köpte i förra veckan. Den är PERFEKT!

 

 

 

 

Jag har storlek L  – KLICK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag fortsätta jobba och styra upp min dag 🙂

 

 

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.