Hallinspo – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Hallinspo

 

 

 

Hej fina ni,

 

 

Sitter med jobb nu på kvällen och tittar på ståupp-komedi i bakgrunden, bästa att ha på , sitter och skrattar samtidigt 🙂 Igår mötte jag upp Alia och Mathilda på Sushi Sho och WOW vilken matupplevelse. Vi satt i nästan tre timmar framför kockarna och åt galet god sushi. Jag testade sake för första gången och jäklar vad gott det var! Vi åt säkert 12 rätter och alla var en smakexplosion i munnen!

 

 

 

 

Detta var sushi på riktigt, inte som jag brukar äta det med massa såser och grejer på haha!

 

 

Idag var jag iväg på lunchen och handlade det sista till Oliver för han börjar ju förskolan på måndag, kan ni fatta? Varje dag ska han va på förskola och leka med andra barn och lägga sig och vila och äta…. gud. Vet inte hur jag kommer känna nästa vecka men just nu så YES han behöver det och vi!

 

Jag ska sätta ihop en lista på vad vi köpt in!

 

 

_________________________________________

 

 

Jag letade efter hallinspo då vår känns riktigt tråkig just nu och hamnade på Frida Fahrmans blogg och hennes make over på deras hall. WOW så jag delar med mig av hennes bilder så kanske ni med blir sugna 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.