Busy bee – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Busy bee

 

Hej babes,

Guuud , sitter helt död på Sturebadet efter att ha tränat och ätit en svingod sallad. NU sitter jag och jobbar med alla projekt jag har. Så skönt med lite miljöombyte ibland, vi har ombyggnation på kontoret så där är lite stimmigt just nu haha. Jag var inne på ett frukostevent med Joanna och klädmärket Hollies som nog har de snyggaste jackorna jag skådat!

 

 

 

 

 

Fick träffa alla mina fina kollegor i denna bransch och Mickis är äntligen hemma – HURRA!

 

 

 

 

 

Jäklar vad bra lunch de har här på Sturebadet och jag klämde in ett möte under tiden med, bästa kombon! Detta var en asiatisk sallad med friterat ägg, MÅSTE göra detta hemma, så himla gott och mättande.

 

 

 

 

Känns som sensommar men ändå höst, fryser inte av att gå i bara ben ännu och jag tar varje chans jag har till att gå med det! Min jacka är från MaxMara men det sjuka är att Hollies har exakt denna typ av jacka för halva priset!!!!! In och kika hos dom – klick

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.