En nytändning – Jannike Ebbing

Jannike Ebbing

En nytändning

 

 

 

Hej fina ni,

 

 

Vilken produktiv dag, jag var inne tidigt på kontoret då jag hade en månadsrapport kring hur min första månad som PR och social media manager på Erik Olsson går. Resultaten och siffrorna ser magiska ut. Anna hjälpte mig med layout och det är så skönt att få presentera siffror som är över all förväntan och även en snygg layout som är lättförståelig och informativ.

 

 

Jag har verkligen varit nervös min första månad, jag gick från att inte ha arbetat med detta och en helt ny tjänst direkt från föräldraledigheten och jag vet att jag har press på mig att prestera. Den största pressen har jag från mig själv, har och kommer alltid att sätta en press på mig själv som fått mig dit jag är i dag både på gott och ont.

 

 

 

_____________________________________________________

 

 

MINA BÄSTA RÅD ATT NÅ DINA PERSONLIGA MÅL

 

Ladda ner bilder på de målbilder du vill uppnå

Lägg in dessa i ett dokument på ett A3 eller A4 och skriv med quotes

Jag har använt mig av appen Unfold och FF2 där jag laddade ner bilder från Pinterest som tänkbara målbilder

Ha med mål som är nåbara och förvänta dig inte att nå dessa direkt

Glöm inte att ha mål som får dig att må bra

 

 

 

 

____________

 

Detta kan symbolisera, mer tid till lugna morgnar med frukost, en hälsosam livsstil, en resa som du vill åka på och en väska du drömmer om. Mer tid med familjen eller dig själv.

 

____________

 

 

MIN RESA

 

 

Jag gjorde en sån här med utskrivna bilder och klippte och klistrade när jag började jobba som mäklare för snart åtta år sedan. Jag hade den upphängd bredvid min dator på min kontorsplats, jag sneglade på den varje dag och jobbade lite hårdare pga den. I två år hängde den bredvid min dator och jag blev headhuntad till nästa arbetsplats och jag packade upp den även där, där fick den hänga i ett år innan vi inte fick tillstånd längre att ha personliga saker framme, jag packade ner den och glömde bort den, men inte helt visade det sig.  Precis när jag genomgått min skilsmässa och packade upp mitt liv här i Stockholms å hittade jag min utskrift. Jag minns det så väl för jag började gråta när jag kollade igenom alla bilder och insåg att alla mina mål var uppnådda, sex år senare.

 

Glöm aldrig att allt tar sin tid, idag ser mina mål annorlunda ut, men det är dags för mig att göra en ny utskrift att ha bredvid datorn, hoppas ni gör detsamma 🙂

 

 

 

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.