Helt slut men lycklig – Jannike Ebbing

Jannike Ebbing

Helt slut men lycklig

 

 

Hej fina ni,

 

 

 

Från botten av mitt hjärta, tack för alla meddelanden efter mitt senaste blogginlägg! SÅÅ mycket kärlek och så jäkla trist att flera känner igen sig i sin omgivning. Kanske får er familj/vänner en tankeställare när de ser texterna ni delar? Jag hoppas verkligen det!

 

 

_____________________________

 

 

Jag var upp med tuppen i dag och åkte och handlade inför en styling vi hade idag, på magiska Kungsholmen fotades det en 2,5 rok som är så fruktansvärt fin! Säljarna är så drömmiga, de är sååå jäkla härliga. Stylingen på balkongen blev verkligen pricken över i:et och jag filmade en massa till sociala medier. Redan i morgon kommer den till försäljning så ni med får se den! Sen åkte jag till kontoret och jobbade undan en hel del mail och på lunchen gick jag på event på L´avventura, WOW för deras mat.

De som bjöd in var EKPR och Kappahls märke Newbie – ÄLSKAR detta märke.

 

 

 

 

 

 

Denna lokal ligger bredvid restaurangen och var verkligen superfin…. funderar starkt på att ha denna lokal när vi lanserar min sänggavel nästa år!

 

 

 

 

Dukningen var så himla fin, hur gulligt att spraymåla glasstrutar och fylla med blommor?

 

 

 

 

Maten var så god att jag genast vill boka en dejt här med F så fort vår nanny kan ta Oliver ett par timmar haha! Det var friterade bollar med tryffel och en massa småplock!

 

 

 

 

Jag var där med Lojsan som knäppte av lite bilder på mig innan, ÄLSKAR denna kjol och topp från Valerie och jacka från Sanne Alexandra

 

 

 

 

JackaKjol  /  Tröja

 

 

 

 

Skorna är från Nelly – klick

 

 

 

 

 

Jag fick så mycket komplimanger om mitt hår och jag hade precis haft inpackning i håret från Bahlsam och deras sjukt grymma silvertoning – klick

 

 

 

 

 

 

Älskar detaljerna på tröjan, resår i midjan får en att få en riktigt snygg figur!

 

 

 

 

_______________________________________

 

 

Sen gick jag tillbaka till kontoret och avslutade lite jobbgrejer och åkte på en till bostadsförsäljning på Kungsholmen och filmade till min instagram, wow för denna bostad….. Längtar till i morgon när jag ska visa alla de bostäder som vi förberett denna vecka!

 

 

MAGISKA ni som väljer att sälja med Erik Olsson och tror på att marknadsföra sig på sociala kanaler det är verkligen framtiden!

 

 

 

Jag sitter just nu och jobbar, kom hem lekte med O, badade honom, lagade middag och nattade honom. Jag är HELT slut men känner att jag borde sitta liiiiite till med jobb sen ska jag pussa på F och sen lägga mig i eget rum ( behövs i natt – snälla låt mig sova en hel natt ) och ska kolla om Downtown Abbey – så jäkla bra serie!

 

 

PUSS – vi hörs i morgon

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie Nordström

    Du är så himla duktig och driven 💕, kom hit till oss i en helg så jag får skämma bort dig! Du behöver lite alpluft 😂 Finns din sänggavel hos oss i Schweiz? Den hade passat super på Ellas nya rum!!!

  2. Rafal

    Hej Jannike!
    Såg i ditt inlägg att du använder sig av en nanny ibland för att få egentid med din partner. Det är verkligen något jag och min man längtar till! Hur hittade du den personen och är det någon du rekommenderar? Tack för fina inlägg!
    PS. Älskar din nya sänggavel. WOW!