Jannike Ebbing

Att inte supporta din vän

 

 

Hej bästa ni,

Jag kan knappt förstå er respons kring vår sänggavel, har suttit och läst igenom över 150 kommentarer på instagram och ni gör mig SÅ GLAD. Ni där ute som sprider så mycket kärlek – TACK!

 

 

Jag har insett en del saker sedan jag började jobba som mäklare och nu som influenser och egen företagare. Jag får SÅ mycket fina och peppande mail från främlingar men mina vänner som verkligen står mig nära hör jag inte ett ljud ifrån. Jag har min lilla klick som överöser mig med pepp och unnar mig framgång men sidan som inte gör det börjar bli fler och fler.

 

 

Det är så lätt att spendera energi, tid och pengar på att stödja kändisar … människor vi inte känner. Men av någon anledning kämpar många av oss eller till och med undviker att göra detsamma för människor vi känner och älskar, som arbetar hårt för att bygga ett liv och en framtid … Varför är det så?

 

 

__________________________

 

 

 

Det är så långt ifrån vad jag själv gör, jag ÄLSKAR att höja mina vänner och berättar för allt och alla så fort de gör något. Jag vill därför ge er en liten tankeställare om ni råkar göra detta mot någon i er närhet, det kan vara så att du har en vän som är frisör – stötta henne eller honom, skryt till andra hur duktig hen är och stötta! Har din vän ett företag så stötta, handla där! SUPPORTA VARANDRA! No matter what!

 

Jag fokuserar på de som stöttar mig nu och glöm för tusan inte bort era vänner och stötta det de brinner för <3

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.