Min vecka – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Min vecka

 

 

 

Men gud, vilken pepp jag har på att blogga. Lite nytändning att ligga på en ny portal. Lite annorlunda typsnitt och lite annorlunda sätt att jobba och jag ÄLSKAR det. Jag behövde detta, jag behöver detta team som ligger bakom Loppi och alla andra sajter de äger. Jag har så mycket idéer! Jag och min kille satt uppe till sent för vi fastnade helt i en ny serie som jag verkligen kan rekommendera! En mini-serie på Netflix!

 

 

 

Den heter The I-Land och WOW så jäkla spännande. Så det är verkligen ett bra tips. 

 

Denna natt har varit kaos med Oliver, han har legat på 39 graders feber hela natten och enbart velat ha mig, jag är helt död! Jag ska jobba med Anna resten av dagen för vi ska köpa in lite saker till två stylingar vi har på tisdag och onsdag. Det ska bli så himla kul att fixa inför deras försäljningar och en av dom är en känd influenser som ska sälja, hur kul? Men hur ska jag orka?

 

 

Tisdag – Frukost med Petra och hennes event med Clinique! Jobb på kontoret hela dagen och köpa in saker till styling med Anna och sen på kvällen ska jag styla på Kungsholmen, göra den supermysig inför fotot på onsdagen!

 

Onsdag – Foto på morgonen och sen ett möte på eftermiddagen. Direkt efter det ska en stor och underbar bostad stylas på Kungsholmen som ska ut så fort de hittar hus. Så smart att göra allt klart innan de köper så de slipper stressa med det sen! På sen eftermiddag ska jag till Skansen med Lojsan och Polarn och pyret så jag tar med O om han mår bättre!

 

Torsdag – På morgonen ska jag styla en till otrolig lägenhet på Kungsholmen – ni ska få följa med såklart! På lunchen ska jag till Lávventura och kika på Newbies nyheter med Kappahl!  Hoppas på att vi kan få barnvakt till kvällen då Johan bjudit med på skaldjurskväll på Clarion, annars får vi se hur det går med O där. Det gick ju bra senast på Haymarket 🙂

 

Fredag – En lugn dag på kontoret och sen blir det en lika lugn helg med F! Kanske göra någon mysig utflykt! Älskar helgerna med dom!

 

 

KRAM

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana

    Hur gör ni med Oliver och VAB? Har ett på sätt o vis liknade jobb och tycker det är svårt o få ihop det med fullspäckade veckor o sjuk liten plutt. Vi delar med min man men det är ändå ett stort stressmoment. Min son är två år nu.