Jannike Ebbing

Måndag

 

 

Hej babes,

 

 

Wow, jag tog mig igenom måndagen haha, Med typ tre timmars sömn och en febrig kille i natt så var jag riktigt trött idag. Jag fick åka till Uppsala runt 10 för att sitta och prata och utbilda mina kollegor där, vilket härligt gäng som sitter där, det gick superbra och jag har förhoppningsvis hittat ett par influensers där som vi kommer samarbeta med i framtiden för att marknadsföra oss och objekten vi har där. Så till alla er som följer mig och vill ha värdering av kollegorna på kontoret i Uppsala så kan ni gå in här – KLICK de har numera en tjänst som INGEN i er stad kan erbjuda!

 

Det är alltid lika kul att få sitta ner och berätta hur jag tänker och se hur otroligt taggade de blir och chockade över att ingen gjort detta tidigare. Hurra för detta och att företaget trodde på mig när jag pitchade min idé !!!!

 

 

 

 

Älskar kombon av en tjocktröja under kavajen nu när det börjar bli lite kallare, Min kommer från Soft Goat de är BÄST när de kommer till tunna tjocktröjor! De andas men håller ändå värmen!

 

Jag kom nyss hem och idag äter vi resterna från vår pulled pork vi åt igår, den är SÅÅÅ god. Jag har lite mer jobb att göra och ska förbereda morgondagen! Jag är så lycklig just nu att ha möjligheten att jobba med det jag älskar! Helt otrolig känsla kan jag lova. Att våga lämna det jag gjort i 10 år och satsa på min nya tjänst är det bästa jag gjort.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.