Jannike Ebbing

En helkväll

 

 

Något vi blivit väldigt mycket bättre på är att hitta på saker på vardagarna, inte bara leva på helgerna och försöka kräma ut så mycket vi kan då. Nu lever vi även på veckodagarna och  i dag ska vi ut med två av våra vänner och äta på Hallwylska

 

Vi bokade bordet 19 så vi tar båten in vid 18 och hoppas på att Oliver vill sova vid 19 i vagnen så vi kan sitta och chilla, detta mina vänner kan gå precis HUR som helst haha. Det kan vara så att en av oss får springa runt, det kan vara som igår när vi åt långlunch att han sitter med och är hur lugn som helst. Jag återkommer hur det går helt enkelt 🙂

 

 

 

Seriöst, detta måste vara en av de finaste innergårdarna i Stockholm, hela atmosfären och maten…. gud jag längtar!

 

 

Nu ska jag jobba med det sista och planera morgondagens plåtning med min bästa assistent. Det är jobb för mäklarfirman och jag har stora förväntningar på mig själv inför denna plåtning 🙂 Vi ska gå all in!

 

 

KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara

    Så försöker jag och min man också att göra. Men tiden räcker inte till. Man kommer hem ifrån jobbet, äter och nattar barn. Förstår inte hur man ska få till tiden.

  2. Tessa

    Ser fram emot att kunna få se en uppdatering om vad du använder för vardagssmink, hudvård och hårvård. Du ser ju alltid så fin ut! ?