God morgon – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

God morgon

 

 

Hej babes ,

 

Vaknade för en liten stund sedan och känner mig ganska utvilad trots att Oliver vaknade ett par gånger i natt och var ledsen i sina drömmar, jag har så svårt att somna om då och sen började jag drömma mardrömmar! Minns mina drömmar 9/10 nätter, sjukt störigt, jag har svårt att känns mig utvilad efter en hel natts sömn då!

 

Det är strålande sol och vi ska ner en vända till stranden tänkte vi! Får se hur länge O vill vara där 🙂

 

Vi har haft ett par mysiga dagar! Vi la Oliver i förrgår för att sova hos mina föräldrar och åkte sen på bio och såg Lejonkungen – SÅÅÅÅ BRA , skrattade så himla mycket och den var så otroligt välgjord! Efter hämtade vi honom och han somnade om direkt hemma, skönt!

 

Igår åkte vi till ett lekland så Oliver fick springa av sig ordentligt, han älskade verkligen det!

 

Nu är det dags att ta på sig träningskläder och ta en riktigt härlig promenad i solen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marita

    Hej Bisse ! Du som har stenkoll och fantastiskt duktig på det du gör hoppas få ställa några frågor till dig om det är ok o du hinner. Vi har köpt en lght som. Vi ska flytta in i nästa år nybygge då alltså . Dessa jobbiga val som man vill göra tänker oss vit köksinredning elle ska Vikimmmha

  2. Sofie

    Jag är också en av dem som kommer ihåg nästan alla drömmar jag drömmer. Ju värre drömmen är desto längre hänger den kvar. :/