Mer snäckor – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Mer snäckor

 

Hej fina ni,

 

Guuuud jag dog lite när Lisa  la upp på sin story om dessa URSNYGGA talrikar och skål, till riktigt bra priser med från Flying Tiger och HM Home, hoppas jag hinner haffa några! Vet att HM Home finns här i Kristianstad – hurra!

Så nu tipsar jag er om både Lisas blogg och tallrikarna 🙂 Klick för snäckskalen

 

 

 

 

 

 

Nu ska vi packa ihop en liten weekend bag för jag har nämligen överraskat min kille med en natt på Österlen och ett av de mysigaste hotellen jag vet! Vi ska dessutom på en väldigt cool restaurang i kväll. Och det bästa, ingen Oliver haha. Vi ska vara barnfria i två dagar, hjälp vad vi ska mysa och SOVA!

 

Uppdaterar er sen vart vi ska 🙂

PUSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.