Jannike Ebbing

Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Sitter just nu på Miss Clara och jobbar lite innan jag ska på ett till event med Vi med Barn som har sin lansering idag på terrassen och jag ska prata lite om min karriär osv, alltid lika läskigt haha. Men jag tycker det är kul att prata och brukar inte förbereda mig så mycket utan kör det lite mer spontant 🙂 Innan i dag så var jag på Ida Wargs event med hennes nya produkter och WOW vilka produkter. Jag doftar just nu vattenmelon och jag är kär. Ni måste testa, de finns på H&M! Detta passa perfekt inför min resa i morgon.

 


 

Jag åker nämligen till Grekland i morgon, ni anar inte hur mycket jag längtar efter sol och bad!!!!!! Jag har en hel del jobb som ska fotas i den magiska miljön på den Grekiska Rivieran men jag ska även på bröllop för mina fina vänner! Oliver och Frans kan inte följa med för vi kunde inte få hjälp med Oliver så jag blir ensam utan mina killar. Riktigt jobbigt faktiskt men det kommer bli mycket facetime så jag klarar mig. Jag är tillbaka efter fem dagar och jag har ju klarat tre dagar innan.

 

 

 

 

Önskar Pamela kunnat följa med och sminka mig under resan haha

 

Jag har packat en jäkla massa klänningar och ska göra klart allt i kväll då jag ska spraytannas på morgonen och sen ska jag hem och hämta min väska och sen hämta upp min killkompis för att ta oss mot Arlanda!!

 

Sätta oss i Loungen och dricka något gott och bara komma ner i varv – skönt! Iiih minns inte min senaste solresa!

 

Herregud, kommer sakna morgon goset med den här lilla killen

 

 

KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.