Jannike Ebbing

Vad har hänt egentligen?

 

Hej,

 

Jaha, vart börjar man ett inlägg efter så lång tid? Jag behövde en paus. På obestämd tid. Jag är väldigt öppen i allt som har med relationer, jobb, mitt liv och jag delar med mig för att jag hoppas att det kan hjälpa andra. Jag gick från att varit ”mammaledig” till att sätta igång att jobba 200% direkt och kände efter två veckor STOPP. Jag vill ha ett par veckor med min kille och son, jag vill njuta av att bara vara vi lite till. Så vi åkte till Skåne och jag la bort min telefon. Jag ville ge de båda allt mitt fokus. Även min familj, min fina familj. När tiden är inne kan jag säkert berätta vad vi gått igenom och hur vi kom ur det starkare – men inte än.

 

Jag hade en magisk tid i Åhus, att få se Oliver i mitt barndomshem är för mig något jag aldrig kommer glömma. Han är så jäkla fin den där lilla killen , att han dessutom är en KOPIA av min kille gör ju mig helt knäsvag….

 

 

Jag hoppas ni förlåter min frånvaro nu är jag tillbaka och jäklar vad grejer jag har att visa och berätta! Men nu väntar lunch med Natasha och Valle på restaurang J och sen ska jag hämta min kärlek på flygplatsen för han har varit på svensexa i 4 dagar haha!

 

 

KRAM

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Då härligt att få njuta av familjen, jag hoppas att du verkligen kunnat stänga ner och bara få vara. Det är så mycket viktigare än man tror, att bara vara med nära och kära. Stor kram