Jannike Ebbing

Måndag

 

Hej fina ni,

 

idag smäller det! WOHO! En svit är bokad på Grand Hôtel för att bränna av fyra samarbeten och det ska bli SÅ kul att få vara kreativ i en så fin miljö! Det är kläder, mobilskal och smycken som ska fotas! Så himla kul! Fattas bara strålande sol så hade allt varit perfekt 😉

 

Jag sitter just nu och blir fixad i håret och sen åker sminket på! Har i princip aldrig blivit sminkad så det ska bli kul att få en professionell sminkning! Krävs lite mer när det ska tas med kamera för att det ska synas!

 

Anna är just nu och fixar lite rekvisita dessutom , vill ha en Paris-känsla i bilderna!! Macaroons och mys!

 

Jag och min kille sover över sen på hotellet då man enbart kunde boka med övernattning så det passar ju jäkligt bra med tanken på att JAG FYLLER ÅR i morgon, älskar att fylla år haha! Blir garanterat pannkakor på sängen haha!

 

Hörs sen

 

PUSS

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Gustafsson

    Stort GRATTIS på dagen Jannike 🥂🍾🎉🎁🎂
    Hoppas du får en mysig dag
    Kram Åsa i Kristianstad

  2. Hanna

    Var är den svarta tröjan ifrån som du hade på dig när du blev sminkad? Står ”you are my magic” på. Såå fin, vill ha! 🙂