Fredag! – Jannike Ebbing

Jannike Ebbing

Fredag!

 

 

 

 

 

 

 

Hej älskade fredag!

 

Enligt appen lovar de strålande sol och mitt humör är på topp, jag fick en hel del förklaringar till vad som kan ha skett som gör att jag känner mig i ett med mig själv och så mycket annat!

 

Jag tror verkligen på livet efter detta och energier och nu är det saker på gång i universum kan jag lova, jag känner det. Hela världen liksom vibrerar! Det känns som om jag gått i en dimma och nu börjar det klarna upp.

 

 

Oliver vaknade säkert fem gånger i natt, men vad gör det känner jag just nu. Det kommer en dag när han inte längre kommer sova i vår säng och det kommer en dag då han inte längre kommer vakna på nätterna och vilja ha vår närhet.

 

 


 

 

I helgen vill jag verkligen bara umgås med min kille och pussa lite extra på honom och äta en massa god mat, laga härliga middagar och spela spel och kolla på massa filmer, ut och gå långa promenader och NJUTA av varandra. Mitt livs kärlek och vår son, livet alltså!

 

 

 

Hade nästa glömt bort mitt vintage halsband!! Det ihop med en magsik gul tröja i kashmir från Soft Goat!

 

 

Nu rockar vi denna fredag!

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.