Jannike Ebbing

Hello

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni njutit i solen, fy fasen vilken energi jag fick av solen i dag – riktigt krispigt väder! Städerskan kom hit i dag så jag åkte till Mall of Scandinavia och hämtade upp min fina Mathilda på vägen. Så vi spenderade ett par timmar där, så mysigt. Jag hade sett en massa fina nyheter på Mango men de hade inget i butik så de får bli att beställa online!

 

 

 

Jag la ut en video på mitt kaos i sovrummet och fick såå många meddelande om mitt glow och jag hade precis lagt smink från favoriten just nu och jag har tipsat om den innan ( INGET SAMARBETE ) haha.

 

 

Jag blandar ett pump från bägge och jag har light i de – klick och klick fr den med glow – klick de går inte att köpa i butik ännu men finns på hemsidan med 20 % rabatt nu med såg jag!

 

 

 

Jag och min kille kom nyss hem från ICA där vi storhandlade och jag är fortfarande helt frälst i allt asiatiskt, riktigt gott att kunna äta vegetariskt. Allt känns verkligen så fräscht med, mycket grönsaker, inget smör eller mejeriprodukter! Känns så bra när man äter det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jannikeebbing

      Skrev inlägg om mitt smink ( kolla kategori skönhet ) där jag ÄLSKAR sensai till vardags men om jag vill täcka lite mer eller till fest så är denna MAGI