Jannike Ebbing

Vad gjorde jag

Hej  bästa ni,

 

Jag var inne hos bästa Lisa idag för att göra ännu en behandling och denna gång valde jag faktiskt att spruta in hyalas. Det är alltså ett ämne som löser upp mina fillers direkt. Jag har länge känt att jag varit lite svullen i ansiktet och vill gå tillbaka till lite mer naturligt och hur jag såg ut innan. Efter att jag gjorde ultherapy så fick jag tillbaka mycket av min lyster och spänst i min hy, så jag valde att ta bort de fillers som blev för mycket pga den behandlingen! För er som vill göra fillers så kan jag varmt rekommendera Vanessa som jag alltid gått till på Scandinavien skin center!

 

Kändes sååå konstigt efter att jag tagit bort men så rätt! Tack vare den där behandlingen så har mitt egna kollagen blivit så pass bra ( läs mer under kategorin hudvård och skönhet ) Kanske fyller jag på igen om något år vem vet! Jag har även låtit mitt hår vila från Hairtalk nu under december och januari! Så det är mitt egna nu med, saknar dock håret så himla mycket haha!

 

 

 

❤ Här ser man vid mina kinder, under ögon och käklinje hur mycket som försvunnit!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Så fin utan hairtalk! Jag ska ta bort mitt och bara vara naturlig nu:-) du har ju superfint hår, ha en fin dag

  2. Sussie

    Sååå mkt bättre ,?? tycker många lägger in för mycket fillers och ser bara svullna ut, så bra där ?? Du är naturligt vacker behöver inte det

  3. Malin

    Det skulle vara kul/intressant att få se före & efterbilder. Då du hade fillers och efter du tagit bort det. Du är en förebild ❤ //Malin

  4. Lea

    Hej!
    Jag vill också göra det! Har funderat länge på att ta bort fillers på mina läppar även sluta med Fransförlängning. vill ha det mer naturligt ? min fråga är gjorde det ont och ser man resultat direkt ?