Jannike Ebbing

Åhus och gästis

 

God morgon!

 

Vi vaknar varje dag här i Åhus till strålande sol, vilken sommar vi fått och får, ljumna kvällar med bara ben utan att frysa – det känns så magiskt varje gång och jag kan inte sluta njuta och insupa varje sekund – en sommar jag aldrig kommer glömma!

 

Igår åkte jag F och Oliver ner till hamnen för att ta ett glas i solnedgången och möta upp Mathilda och hennes kille, de skulle även få träffa Oliver för första gången, han lågoch sov en del men sen började han skrika och jag gav honom flaska med bröstmjölk, jäkla flaskor, vi hade köpte en anti-kolik men han dricker de såååå fort och kräks upp typ halva så jag fick gå in och amma honom på hotellet i biblioteket och det gick jättebra och jag ska bli bättre och bättre på att amma ”offentligt” jag har en jättebra poncho som jag ska använda!

 

Det var så himla mysigt att träffa Mathilda och hennes kille, vi satt och pratade allt och ingenting – en perfekt kväll.

 

 

Så vackert nere i hamnen och mysigt att se båtarna komma in via kanalen

 

 

Vi åt goda räkmackor

 

 

 

Min klippa

 

 

Så mysigt att bara sitta och prata och njuta tillsammans

 

 

Jag fick en del frågor om min kavaj och den är från H&M för ett par veckor sedan! Under hade jag amningslinne från Lindex – de är verkligen bäst!

 

 

 

Skorna är SÅÅ bekväma och just nu på REA för 119 kr – klick

 

 

 

 

 

Han sover så sött i sin vagn!

 

 

Älskar hans kläder från Lily, jag har ju knappt satt på honom någonting för det varit så varmt haha. Under honom i vagnen har vi ett påslakan från samma märke!

 

 

 

Så skönt att få känna sig fin en kväll och gå ut som vanligt, det blir lite skrik, kräk och bajsblöjor men fy fasen vad mysigt det är ändå. Det gäller bara att inte stressa upp sig och låta det gå åt helsike eller att en får smita iväg lite för att amma eller gå lite i vagnen. Det är så nyttigt för förhållandet att man inte glömmer bort varandra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Kan rekommendera Medela calma. Samma teknik för bebisen som vid bröstet. De måste suga för att det ska komma mjölk. Fick rekommendation av den flaskan från BB när vi fick vår lille i maj då vi måste tilläggsmata så han får i sig tillräckligt.

  2. Clara

    Tips: testa NUK nature sense storlek:S
    Är bara tre jättesmå hål i nappen vilket gör att det går långsamt, funkar jättebra på vår lilla 🙂

  3. Christina

    Min bebis gjorde likadant, för honom gick det bättre när jag inte lät honom dricka kontant utan tog flaskan ur munnen för pauser med jämna mellanrum.

  4. Anja

    Ett litet tips på bra flaskor, dr Brown 🙂 det är ett rör i som gör så det inte rinner så mycket, och så får dom inte ont i magen!

  5. Tina

    Kanske har du fel pip på flaskan? De som säljs tillsammans med flaskorna brukar vara för stora hål. Brukar finnas andra att köpa med mindre hål.