Semester – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Semester

Dagarna flyter samman här hemma, underbara dagar med 30 grader och sol! Nu kan jag äntligen njuta av att sola! Så skönt med trädgård och kunna ha oliver i skuggan så han inte svettas bort inne i värmen med! Vi har tagit ut en fläkt utomhus med haha! Vi blir bortskämda med frukost varje morgon och massa god dricka och mat!

 

Finns nästan inget bättre än en massa plock till frukost och nybakat  bröd från butiken!

 

 

Färka bär med kvarg och honung är ett måste varje morgon

 

Mammas porslin är så fint! Hon har fyndat det på loppis här i Skåne! Jag vill iväg när vi är här och fynda lite jag med!

 

 

Goset njuter i skuggan

 

 

Igår kväll var vi nere i byn och gick till det nyöppnade stället Baron som verkligen vad topp, härlig stämning, bra musik och ännu bättre tacos! Ett måste om ni är i Åhus!!

 

 

Oliver sov i vagnen till 22 tills han vaknade och jag gav honom bröstmjölk ur flaska ( jag är ännu inte bekväm med att amma offentligt jag får lite panik av att ens tänka på det ) som han drack med glädje sen åkte vi hem och satt ute på terrassen i ett par timmar och bara pratade. Oliver hade nog lite ont i magen av flaskan för han får i sig maten så fort så han var vaken till 00 och somnade på mitt bröst utomhus, så jääääkl mysigt! Sen la vi honom i hans nest i vår säng och jag vaknade 08 av att mina bröst höll på att sprängas haha HAN SOV I 7 timmar!!!! Jag är fortfarande chockad ! Jag väckte honom och matade honom sen vaknade bi igen kl 11 haha herregud så snäll han är!

 

 

Nu ligger vi och solar igen och har nyss haft besök av våra vänner, älskar att alla kommer ”hem” på sommaren!

 

Hörs snart igen ! Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Ett tips är dr Brown flaskor! Där får dom inte i sig mjölken så fort och dom är utvecklade för just det!