Jannike Ebbing

Hej

Hej babes,

 

Det blev inget spa för mig idag, det blev mys hemma och läsa bok i sängen och bara njuta! Min rygg knns redan så mycket bättre, lyckan!!! Nu sitter jag i soffan och tittar på medans min kärlek lagar pasta bolognese till oss, vi har kollat fotbollen och är så taggade inför i morgon! Hoppas de går vidare, det är så kul att följa!

 

NU är vi äntligen klara med det sista inför lillens ankomst, det sista var bilbarnstolen som kom i dag som är i samma märke som vår vagn, Silver Cross från bästa Bonti  de har två fysiska butiker inne i centrala Stockholm, jag tvingar dit min kille titt som tätt och vi har köpt allt man kan tänka sig, vi kommer säkert inse i efterhand att vi inte behövde allt haha.

 

Jag går och kollar förlossningsväskan hela tiden så vi har allt, jag är så redo nu, ni anar inte 🙂 Han får gärna komma efter min tid hos frisören på onsdag 😉

 

 

Denna är så smart att man sätter den på vår vagn och in i bilen så man slipper flytta på honom! Så denna kommer vara magisk!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Åh spännande, lycka till ?
    Bästa att kunna klicka på babyskyddet på vagnen. Det saknar jag nu när mini är 1.5 och precis somnat i bilen o vi är framme ?

  2. Katarina

    Ni har gjort ett toppenköp när babyskyddet passar vagnen! Världens bästa grej när man ska in på någon affär för babyskyddet är inte så lätt att kånka runt på. Det är nog den absolut bästa grej jag haft till min dotter efter att ha kånkat runt på två storebrorsor i deras babyskydd. Kram och lycka till nu!

  3. Rebecca

    Åååh, vet känslan ?? Har BF nästa vecka, man känner verkligen att det kan ske när som! Men har pedikyr på onsdag och nageltid på torsdag, så gärna efter det iaf ??
    Har du några känningar eller så? Ökade sammandragningar, förvärkar eller något annat som blivit annorlunda ju mer förlossningen närmar sig? Jag har förvärkar men inte så mycket mer.
    Stor kram!