Jannike Ebbing

Spegelkub

God morgon babes,

 

Haft en så himla lugn och skön helg, gårdagen va vi hemma hos min fina svärmor och hjälpte henne i trädgården lite, eller vi och vi haha, jag låg och kollade fotbollen, Island mot Argentina då jag inte är till mycket hjälp som preggo. Jäklar vad jag kom in i matchen och hejjade på Island, vilka kämpar!!! Så himla kul med VM. Vi åkte hem mot kvällen och åkte inom maxi för att fylla på kylen med en massa gott, jag fullkomligt älskar att ha en fylld kyl med massa goda saker.

 

Vi köpte underbart goda tomater som kommit nu, äntligen. Har längtat efter just svenska tomater, de smakar fantastiskt. Jag brukar skära de i halvor, på med flingsalt en god olivolja och gräslök – mums! Även en massa färskpotatis som jag brukar koka och sen klicka i en massa smör, flingsalt och ha gräddfil och gräslök till – åh vad jag älskar svensk mat speciellt på sommaren. Som pricken över i:et så köpte vi svenska jordgubbar. Jag är i sjunde himlen haha.

 

 

Idag tänkte jag smita iväg till IKEA medans min kille jobbar, senast vi var där köpte vi speglarna till den här kuben ovanför som vi gjorde på en kväll ( Ni hittar inlägget hur vi gjorde här –  klick ) men det innebar även att vi inte kunde göra spegelväggen i hallen haha så jag måste åka och köpa fler paket med speglar! Då kan jag passa på att köpa lite fler galgar till oss och till lillen!

 

 

Byrån ovanför köpte vi även på Ikea samt luckorna, toppen som ligger på hela byrån ser ut som marmor och är också från IKEA – älskar

 

 

Till vänster om industriväggen ska vi ha en stor och fin vinkyl som kommer nästa vecka – hurra

 

 

Rund vas – klick

Ljusstake med tre kulor  – klick

Ljusstake – drip – klick

Bok Chanel – klick

Bok Helmut Newton – klick

Tavla – klick

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej! Ser att du har en stor rund spegel på den sista bilden! Hur stor är den och var har du köpt den/märke? Tack! ?