Jannike Ebbing

Barnrum

Hej fina ni,

 

Hoppas ni har en riktigt bra dag, min är så lugn och jag har pillat lite i hans rum , älskar att vara där inne och vika kläder och bara gå runt och och titta på allt gulligt han redan fått. Om knappt två veckor ligger han där, jag byter blöjor och klär på honom, kan knappt förstå det. Blev så blödig när jag gick runt där inne idag så mycket känslor.

 

Jag tänkte visa er hur det blev med skötbordet, vi har ett stort badrum med jag ville inte ta in ett stående skötbord där inne och inte heller borra in i kaklet så vi bestämde oss att nyttja bokhyllan och Karlssons golv som gjorde den till oss måttade för en vägghängd som jag hittat på Jollyroom. PERFEKTION blev det, jag är så otroligt glad att vi gjorde denna bokhylla och satte skötbordet , det går enkelt att ta bort sen när han inte längre ska ha blöja!

 

 

Blev en så otrolig harmoni i rummet , ni hittar skötbordet här – klick

 

 

Denna fina skötbädd – klick gör det lite extra mjukt om det bara ska bytas en kissblöja eller bytas kläder, annars fick man en till själva skötbordet som var tunn!

 

 

Så smart med extra förvaring inne i till lite oljor, salva, nappar, leksaker och blöjor!

 

 

Bredvid skötbordet har vi alla hans kläder, så skönt att ha det nära!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Franzenresidence.com

  Hej, så fantastiskt fint det blir detta barnrum, älskar platsbyggt och detta blev så otroligt fint!!
  Tips!! Min svärmor som bott i Bangkok länge, har ett företag där hon hjälper fattiga kvinnor att få arbete, bla Hang On, där dom galet fina galgar i lindat tyg. Känner att du typ måste köpa dessa 🙂 Skulle passa in så fint i detta barnrum, plus att pengarna går till lön för dessa kvinnor!

  Och nu hittar jag inte all info… well, om du är intresserad, let me know! Här är iaf en gammal länk till min sons ena garderob där du ser galgarna 🙂

  https://franzenresidence.com/2016/03/03/new-in-3/

  Ha en fin dag magen och du, och lycka till med allt!!!

 2. Caroline

  Vad smidigt och fint det blev med skötbordet i hyllan. Nu är vi redan förbi den tiden men imponeras ändå av finessen och närheten till garderoben istället för att behöva springa med bebisen om det blir ett oväntat ombyte av kläder i samband med blöjbyte.

  Ett tips är att ladda upp med ett par mjuka handdukar (gärna så man kan vika någon/några gånger) att lägga på skötbädden och skulle något hända när de ligger där kan man enkelt ta bort och lägga en ny och sen tvätta utan att man behöver ta bort skötbädden. Blir ju ganska många byten första tiden 😊 Lycka till!

  1. jannikeebbing

   Tack så mycket, ja men jag hoppas att det ska kännas smidigt som du skriver med nya kläder och så! Fick en massa gosiga små handdukar som jag definitivt ska lägga där, tack för grymt tips! KRAM