Jannike Ebbing

Min dag

 

Hej hallå,

 

Ännu en dag fylld med massa saker på schemat, wow alltså. Jag tror jag orkar så mycket trots att jag är gravid för att jag inte sitter ner en sekund och känner efter om jag är trött haha, jag åker från det ena mötet till det andra. Huvudsaken är att jag har roligt under tiden och träffar människor som ger mig energi. Det har jag verkligen gjort idag, jag har fått hänga med de bästa tjejerna idag och jag är så glad. Dagen började med färgning och omsättning av mitt hår hos EmelieHairtalk jag ÄLSKAR mitt hairtalk och mitt egna hår mår så sjukt bra även när jag har extensions i. Vi tog ut allt hår och jäklar vad mitt egna växt under tiden, nu har jag nästan lika långt som mitt hairtalk.

 

 

Haha, det ser ut som Hampus däckat med huvudet ner i knät! Han var så duktig på salongen, snacka om att han har fått följa med överallt idag, han har varit en riktig blogg-hund. Vi satte ljusa slingor i håret och mycket framme vid ansiktet så det skulle bli en solblekt känsla i en kallare ton. Emelie fixade det som vanligt! Jag stal bilden från hennes insta 🙂

 

 

Jag älskar hur tjockt det blir nedtill vilket kan vara svårt med skandinaviskt hår, lätt att det tunnas ut och blir skört!

 

 

Trött vovve som smälter in

 

Efter frisören kom min bästa Mathilda  och mötte upp mig och vi tog en lunch på Miss Clara, en avokado-sallad som var sååå jäkla god att jag glömde fota haha. Vi satt och prata om allt möjligt och jag måste säga att den här fina jäkla människan har så vettiga värderingar och är så sjukt lik mig i så många sätt – LOVE! På lördag har hon och Joanna sin 30-årsfest och det är karnevaltema hahaha, jag ÄLSKAR att klä ut mig, ska se hur F tar detta och hur jag ska övertala honom att gå all in ! Sen var det raka vägen till Erik Olsson och ett möte på kontoret med en så jäkla fin kvinna vars energi jag klickade helt med, wow för vissa människor säger jag bara.

 

Sen in i bilen för att möte upp Parvin och kika på Kappahls nyheter som kommer i höst, haha, ja, ni hör ju vilken dag jag haft.

 

 

Massa coola tryck och set kommer även till hösten

 

 

Jag hade ursköna shorts från H&M och en tunika från H&M

 

 

Enkelt att agera modell med denna sötnos alltså

 

 

 

Det vänstra setet – dödligt!

 

 

EKPR bjöd på läskande sangria – mums

 

 

Älskar att man får en bukett med blommor med sig hem så himla gulligt

 

 

 

Nu är jag äntligen hemma och sitter i soffan med choklad och ska fota ett samarbete, jag ska vara med på bilderna så jag försöker fixa kameran så den tar bild efter tio sekunder, får se hur detta går nu haha.

 

PUSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.