Spegel – Jannike Ebbing

Jannike Ebbing

Spegel

 

Hej fina ni,

 

De flesta av er är säkert ute i solen och får en snygg bränna, jag föredrar soffan med en kall pepsi just nu 🙂 Har hunnit med att visa två lägenheter där budgivningen redan är igång, så kul med objekt som går bra. Höll på att svimma av värmen så jag varvade med att stå i skuggan med min vattenflaska. Jag hade glömt bort att vi äntligen fått upp spegel och industrivägg så jag fick en chock när jag öppnade hemma – det första man ser nu är nämligen vår gigantiska spegel som sitter vid köksön och jag är på riktigt förälskad i den mörktonade drömmen.

 

Jag har inte sett denna variant hos så många och kände att detta passade vår lite industriella lägenhet perfekt. Även i en sekelskiftesbostad hade det varit en cool kontrast att bryta av mot en kritvit vägg med stuckatur !

 

 

Loving it

 

 

 

Svårt att fånga hur högt det är i tak här, alla som kommer hit blir förvånade över just det, nu med spegeln kanske det syns bättre!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.