Jannike Ebbing

Sundays

Hej babes,

 

Hoppas ni mår bra en solig dag som denna, igår hade vi en riktigt lugn lördag och hemskt nog var vi inne hela dagen haha. Jag orkar inte va i solen och hatar att ligga och sola. Så vi bestämde oss för att det regnade och kollade film och låg i sängen hela dagen och kvällen. Så jäkla skönt ibland. Jag vaknade som vanligt av mig själv vid 07 och låg och pillade med telefonen ett tag innan jag fick världens sug på pannkakor!

 

Så jag gick upp och gjorde mini-pannkakor medans F låg kvar och sov, hur mysigt är det inte att bli väckt av pannkaksdoft? Han förtjänar det bästa 🙂 Idag står det jobb inne i stan på schemat finaste ettan på Kungsholmen ska visas – klick 

 

 

Fick en fråga kring vilken kamera jag använder och det är en Olympus PEN E-PL9 – klick

Med min kod BISSE15 får ni 15 % rabatt!

 

 

 

Pionerna är inne på femte dagen och håller otroligt bra genom att göra nya snitt varje dag och byta vattnet!

 

 

Det är något speciellt med mini-pannkakor, det bli godare att äta 🙂

 

 

Brukar alltid ha nutella men mitt sug efter sötsaker under graviditeten har ersatts ( äntligen ) till grönt och frukt istället!

 

 

Längtar tills de svenska bären kommer!!!

 

 

 

 

Hur fina blommor kommer inte nu under våren?

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.