Jannike Ebbing

Lördagar

 

Hej babes,

 

Lördagar, magiska lördagar. Vakna när man känner för det, liga kvar i sängen hela dagen eller hitta på en massa kul – du bestämmer! Älskar dagar utan en massa måsten, idag tar vi verkligen dagen som den kommer. Jag har en pojkvän som satt uppe till tidigt i morse och spelade kort med sina vänner här så jag tror jag får rätta mig efter hans förmåga idag haha. En av kompisarna som över så jag får se till att ställa fram lite alvedon och en frukost till bägge haha. En av många fördelar med att inte dricka – ingen bakfylla!

 

Solen skiner på som i vanlig ordning , det gör mig lycklig! Har varit sjukt sugen på glass – kulglass så ska se om jag får med mig F för att köpa nere på Snö här på Kvarnholmen, så himla god glass!

 

Vilken respons på matbordet igår, så kul! Vi är verkligen sjukt nöjda!

 

 

Nu är jag lite osäker på om jag ska ha dessa stolar eller inte, vi får känna oss fram vad vi vill göra, vill hitta någon stol som inte är så vanlig samt som gör att bordet syns tydligt!

 

 

Dessa stolar verkar inte finnas längre hos Söstrene Grene , de var väldigt prisvärda på 700 kr

 

 

Här ser ni lite av vår nya soffa som jag skrev om tidigare, den är så otroligt stor och mysig i sammet!

 

 

PUSS PÅ ER

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Färgen på stolarna är jättefin! Om benen varit svarta hade det kanske smält samman bättre med köksön och färgen på stenen? 🙂

    1. jannikeebbing

      Tror inte det hjälper tyvärr testade i photo shop och gjorde de svarta såg konstigt ut 🙁

  2. Sabina

    Svarta metallben hade nog varit snyggt på stolarna! Färgen på sitsen känns väldigt rätt med tanke på resterande inredning! Superfint bord!