Jannike Ebbing

Skön dag

 

Hej fina ni,

 

Gud vad skönt det var att komma hem igår, slänga mig i Fs armar och åka till lägenheten och bara prata och njuta av att vara hemma, känslostorm igår. Idag mår jag så himla mycket bättre och vaknade med ett lite lättare hjärta. Ibland behöver man nog gråta ut lite. Vid 12 hade vi bokat bord på Restaurang J med Sophie och Oskar och deras lilla Frank – jäklar vad gott det var. Det var ingen buffé ( inte så förtjust i det ) utan var plock från A la carte meny – massa gott att välja mellan.

 

 

Mac and cheese med tryffel – magisk! 

Kroketter med sås – ljuvliga

Kycklingvingar med sås – hann aldrig äta dessa men de andra sa att de va goda!

Sophie tog lax med pocherade ägg – älskar det!

Jag och F delade pannkakorna , jäklar vad goda de var.

 

 

Sophie tog en bild när jag och F busade med lilla Frank – snart har vi en egen liten busunge. När vi var hemma hos oss efter brunchen tog Frank sina första små steg, helt galet att vi fick vara med om en så stor sak, så jäkla kul! När vi kom hem hade ett bud från min fina Annas företag kommit – Candy people 

Ett bud med deras nya goda smak från Nogger, så jäkla driftiga är de. Senast var det 88:an som smakar precis som glassen.

 

Jättegoda!

 

Ett annat bud som kom var det helt otroligt söta kläder till förälder och barn – man matchar sina kläder – så jäkla gulligt!!

Här hittar ni kläderna – klick

 

Nu blir det mys resten av dagen, inte vanligt att vara ledig en söndag för oss två så vi njuter lite extra!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marita

    Ni har såå snyggt , soffan har vi redan men funderar på den fina spegeln ? vilket fantastiskt vackert par ni är det klär er med bebis ???