Jannike Ebbing

Min dag

Hej fina ni,

 

Kom nyss hem och beundrar vår köksö, detta gjorde verkligen köket komplett – så jäkla nöjda. Blev så snyggt när jag stylade upp det, nu längtar jag tills F kommer hem och får se den med. Jag och min underbara Mathilda satt på Metros kontor hela eftermiddagen och snackade och peppade varandra. Så otroligt vilken energi jag får av henne, skrattade så vi grät och pratade kanske mer än vad vi jobbade men det behövs ibland. Livet är allt finurligt ibland, allt har en mening.

 

Innan jag hämtade Mathilda så var jag hos fina Nina som äger Bronza och spraytannade mig, jag kände mig så blek och livlös i huden och nu känns det så jäkla bra och jag är redo för att hoppa på tåget ner till Skåne i morgon, peppad till max. Ska bli så mysigt att träffa mamma och pappa. Jag och mamma ska gå på stan ( Kristianstad ) äta lunch och shoppa lite sen hem till Åhus och äta massa gott. På fredagen tar jag tåget till Malmö och bästis!! Fy vad jag behövde detta.

 

Så skönt att bara kunna ha skinnjacka på sig nu utan att frysa!

Nu ska jag packa och ställa in förvaring i köksön, hur kunde vi få plats på 44 kvm innan ? haha

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna

  Hej!
  Vill bara säga att du är extremt vacker och jag älskar din blogg. Du har en bra kombination mellan inredning, skönhet, jobb och barn! Kram!

 2. Victoria Lindberg

  Gud så fint det blev! Vi skall renovera vårat kök också och har tittat på exakt samma typ av mönster från Silestone. Undrar om detta också är silestone och om mönsterpassningen. Vi skall ha en köksö som är 100×250 och vill gärna ha mönsterpassat på sidorna (köksön ska vara en kub med sten på alla sidor utan den inåt köket) men då säger dom att det är nästintill omöjligt med mönsterpassningen vilket vi värdesätter högt! Ser ju ut som er är hyfsat mönsterpassad? Har du något tips annars?

  1. jannikeebbing

   Mönsterpassningen funkade perfekt för killarna från bolaget vi använde, de hade ingra problem sa de, för jag var väldigt mån om att det skulle mönsterpassas med, det var halva grejen! Vi lyckades så det är ju absolut inte omöjligt? Välj en firma som kan! Det rekommenderar jag!

 3. Romana

  Hej! Så underbart fin den blev 🙂 jag och min sambo ska snart flytta till nybygge och är själv sugna på en köksö. Vad får man betala för en sådan som er?

  1. jannikeebbing

   Hmm Himlekök är ju ett riktigt gediget kök med trä rakt igenom och kvalité , med sten och montering går det nog på melan 40.000-50-000 kr. Jag tycker det är SÅ värt, man kan såklart köpa stomme från Ikea men det är inte samma hållbarhet tycker jag. En köksö i en villa kan man lägga lite extra på 🙂