Min dag – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Min dag

Hej mina små kycklingar,

Jäklar vilken dag, jag är så fylld med energi och kärlek idag! Var så mysigt att hänga med F i solen, vi åkte till Orangeriet i våra gamla kvarter, så smidigt med parkering precis utanför och solsäkert läge.

Under tiden som vi väntade på maten så satte vi oss ute i solen och njöt av vattnet.

Åkte inom Västermalmsgallerian för F skulle klippa sig och jag behövde shoppa lite kläder då jag inte kommer i mina vanliga tröjor längre haha. Blev en massa härliga underkläder med! Bästa känslan i världen att duscha, peela sig och sen hoppa i nya underkläder och myskläder!

Nu är vi hemma och Sebban från Karlssons Golv gick nyss , bokhyllan börjar verkligen ta form nu och jag ser redan att det kommer bli så otroligt bra! Nu ska vi bara komma på vilken färg vi ska välja 🙂Jag åt tryffelpastan som är en favorit, en ny sak på menyn var friterad kronärtskocka…… Herregud vad gott det var!!!!

En alkoholfriöl passade i solen !
Lilla magen som börjar synas en massa nu, älskar det! Är i vecka 25 nu!


Gick inom Granit och köpte en glasvas för att ha tvättmedlet i , det är så synligt i badrummet så det blev snyggt att ha det så här!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.