Jannike Ebbing

Gravid


Hej fina ni,


Hoppas en onsdag varit bra, jag har varit på ett möte gällande framtida samarbeten och jag blir lika peppad varje gång jag är på ett sånt här, så otroligt kul att få ha två jobb!


Som ni läst tidigare så har jag även varit på möten kring min nya blogg och jag är riktigt spänd på framtiden och vad det ska bli av detta, så spännande förfrågningar och just nu är valet hos mig. Jag brukade hata förändringar men nu tar jag emot de med öppna armar. Jag nästan söker efter förändringar nu. Häftigt hur man kan förändras så som människa.


Jag känner mig även annorlunda sen jag blev gravid, jag ser annorlunda på livet och meningen med allt. En inre frid… kan ni som varit helt uppe i karriär och livet känna igen er? Saker får liksom en ny innebörd. Vågar knappt tänka på hur det kommer bli när jag får träffa min lilla son och hur jag kommer känna då.


Jag kom nyss hem från jobbet och har handlat en riktigt god middag ( en stor favorit ) ska visa er sen, väldigt enkelt och ändå nyttigt!PUSSJeansjacka från Zara från i somras!Funderar på om jag ska ha spegeln i hallen!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bisse

  haha svårt att skriva vi hela tiden, det är ju Min Blogg och jag skriver mycket om hur jag känner för min son. kan inte svara för hur min kille känner så jag skriver mycket i jag-form.

  vet att han inte vill synas så mycket här så det blir lätt i jag-form
  😉

 2. Karolina

  Hej och tack för en riktigt mysig on inspirerarande blogg! En sak jag har tänkt på, att du skriver i jagform hela tiden om saker som jag tolkar i (viform), ex ”min son eller min lägenhet” – är lite nyfiken på om det är medvetet för att hållla din kille utanför bloggen eller om det bara är av gammal vana? 😃 Kram

 3. M

  Vill bara säga att du verkar vara en så otroligt fin och omtänksam person som gör så gulliga saker för alla i din närhet! 💕 önskar att du var min vän haha ☺️