Jannike Ebbing

MIn dag i bilder


Hej bästa fredagen,

Är alltid ledig fredagar och njuter så extremt av det, trots min lediga dag så vaknade jag kl 07 haha, min kille är inte lika nöjd men jag försöker vara så tyst jag bara kan i köket när magen kurrar. Är såå hungrig på morgonen i med att jag är gravid , förr kunde jag vänta till lunch med att äta det går verkligen inte nu!

Sen satte jag mig med datorn och jobbade med min social media, samarbeten som ska planeras och fakturor som ska skickas!

Jag ville inte väcka min kille så jag gjorde gröt idag, herregud vad gott det var !!!! Så längesen jag åt gröt och detta ska bli stående i veckan!


Nu ska jag åka iväg och hämta ett fint paket som kom med posten! YAY


Kokar 2 dl med 4 dl vatten sen på med honung valnötter och dadlar – mums!!!

Hade jag haft kanel hemma hade jag helt klart haft det med.


Bakom ser min nya fina peppar och salt – par från Jonathan Adler

Ni hittar de här


Klick




Otrolig god smak!



Jag och min kille åkte sen till Nacka Forum för att äta lunch ihop och lite snabb shopping!

Mina solglasögon är från Chimi och ni hittar de HÄR


899 kr riktigt bra pris!


Min mammas från början och hon köpte de i Åhus på PP&Co för er som bor där!


Min skinnjacka är från LXLS och ni hittar den här

KLICK

Jag har storlek M

____________

Mammabyxor från H&M , jag har storlek 34 – klick

T-shirt från H&M från killavdelningen i storlek M


Vi kom hem med så sjukt söta saker till lillen , fick tips om att enbart köpa bodys som man kan knäppa upp helt så man slipper dra de över huvudet! Sagt och gjort inne på H&M köpte vi en massa i flera olika storlekar.

Dessa köpte vi – klick

Även de sötaste skorna jag sett.



Var inne en snabbis på Royal Design med och blev kär i denna soffa!



Köpte även med mig denna snygga vita t-shirten från H&M tog en storlek 42, älskar när de är lite större ( även när jag inte är gravid haha ) och stoppar alltid ner i höga jeans ( omg vad jag saknar höga jeans )


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannica

    Omlottbodys är de bästa i början, de från H&M är superbra. Vill också tipsa om Polarn o Pyrets strumpor, betydligt dyrare men de enda som inte halkar av fötterna (och som senare hålls på hyffsat bra även när bebisen försöker dra av dem i tid och otid). Det finns olika varianter, men dessa är de som gäller: https://www.polarnopyret.se/2-pack-strumpor-60361193-186-1 Jag köper dem till alla mina vänner som är förstagångsförälder! ?

  2. Emiz

    Super härliga bilder! Gillade verkligen stilen på salt och pepparkaren! Bebiskläderna, sååå söta! Och du är så himla fin! Trevlig helg! Kram ?

  3. Orsolya

    Älskat dom glasögonen! har själv köpt ett par svarta och ett par rosa? Men jag måste dock höja ett varningens finger mot soffan. Vi fick reklamera vår efter 6 månader. Tyget höll inte måttet! Vi hade det gråa tyget först i bomull sen i linne men det blev så snabbt blekt och fult. Vi fick nytt tyg vid 3 tillfällen men samma problem uppstod. Så var noga med vilket tyg ni väljer! Ha en fin helg?

  4. Emmajerkesten

    För oss funkade varken omlottbodys eller byxor med fot ? han blir helt galen av kläder med fot och sparkar till han får foten upp i grenen och drar med all sin kraft. Alla barn är så klart olika. Så spännande att se vad just ni får för en liten filur ?

  5. Anna

    Fick oxå det tipset. Min lille tyckte inte om fötter på sina byxor. Sprakade aldrig av sig strumporna. Man lär sig vad som passar för just sitt barn ?