Jannike Ebbing

Dags att avslöja kön


Hej finaste ni,

Rosig om kinderna efter en hel dag ute i backen och i solen så ligger jag nu i soffan i lägenheten och har en magisk utsikt över backen och all snö som gnistrar i solen. Jag är så fylld med kärlek av att vara här tillsammans med min familj och blivande familj.

Vi har ju vetat om vilket kön det är på vår lilla bebis sedan vecka 12 för vi gjorde ett blodprov på mig som gav oss svaret. Det är en så otroligt häftig känsla att få reda på vilket kön det är, det blir liksom mer på riktigt och man kan planera på ett helt annat sätt med att köpa kläder, planera namn och inredning i barnrummet.

Så nu ska jag berätta för er med. Det är en liten POJKE som ligger i min mage!!!! Jag blev sååå chockad när de ringde med svaret från London, jag var så jäkla säker på att det var en liten flicka. Glädjen över en pojke var extrem, en liten mini F som jag redan känner en sådan extrem kärlek till vår lilla O. Tänk att jag ska få en son – jag har tårar i ögonen när jag skriver det här. Så himla mycket känslor och tacksamhet.






Vi två alltså , ska få en liten pojke som jag ska busa med så mycket.

Vi har redan bestämt namn på vår lilla pojke och han låter busig redan nu haha.


Gaaaah, kan knappt förstå detta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    STORT grattis till bebisen och stort grattis till att livet blir så jäkla mycket häftigare när han väl är ute! ? jag har en kille på 6 månader! den kärleken man känner till sitt barn, det coolaste man nog någonsin kan uppleva! Ni har så mkt att se framemot! men bli inte chockad av alla männiksors råd och som gärna berättar hur man skall göra och inte, även det de sjukaste jag upplevt ???

  2. i

    Grattis,underbart med en liten kille ! Tyckte också i början att det kändes konstigt att få en liten kille,hade alltid sett mej som en tjejmamma. Men nu fick vi reda på att vårt andra barn är en tjej och nu känns det knasigt ?

  3. Emma

    Jag har en son och en dotter men kärleken till sonen är alldeles speciell, jag är lite lite mer förälskad i honom på något sätt… kanske är det som man brukar säga; mammas pojke och pappas flicka ?

  4. Sara

    Hej! undrar om du kan skriva ut vilket företag i England är det som erbjuder denna tjänst att ta reda på kön? tack på förhand

  5. Therese

    Stort grattis! Jag hade samma känsla under min graviditet, var helt säker på att det skulle vara en flicka och blev chockad när det på ultraljudet visade sig vara en pojke! Ni har en spännande tid framför er! <3

  6. Emiz

    Va roligt för er att ni fått reda på könet! Stort grattis Så kul för er! Och precis som du skriver kul att börja köpa kläder och allt, ska bli kul att veta namnet sen! Kram!